Divat

Aranyba borult a Pandora Signature kollekciója

Mindig izgatottan várom az új trendek érkezését, melyek között elsőként egy ékszer kollekcióra szeretném felhívni a figyelmeteket. A Pandora a 2022-es őszi-téli szezonban a Signature kollekció a márka történetében először úi, 14 karátos tömör arany ékszerekkel egészül ki. Az ikonikus Pandora Signature I-D karperec íves elemei és szögletes vonalai inspirálták az új kollekció darabjait, amik megtestesítik annak szépségét, de karcsúbb sziluettekkel gondolták őket újra, így téve lehetővé a prémium minőségű tömör arany használatát, ami a luxus érzetét fokozza.

Pandora

„A Pandora Signature egy letisztult, grafikai elemekkel díszített prémium minőségű kollekció. Az új ékszerek geometriája szoborszerű, ahol a kerek és szögletes formákat kombináltuk” – mondta A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. „Idén 14 karátos tömör arannyal dolgoztunk, így lehetőségünk nyílt karcsúbb formákat megalkotni.”

Pandora

A Pandora logóval és az aprólékosan kidolgozott részletekkel rendelkező minimalista darabok a kifinomultság áhított ikonjai azok számára, akik magasra helyezik a lécet. Emeld magasabb szintre megjelenésedet a mindennapokban és fűszereszd meg szettjeidet egy kis luxussal a Pandora Signature 14 karátos tömör arany ékszerek segítségével.

Az új kollekció már elérhető a Pandora webshopjában!

___