Szépségápolás

Ásványianyagban gazdag áttörő hidratáló erő

A friss és hidratált bőr eléréséhez nélkülözhetetlen egy hidratáló termék, mely biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát. Számtalan erre a célra kifejlesztett kozmetikai termékkel találkozhatunk, melyek közül szeretném bemutatni Nektek az egyik legújabb innovációt.

A L’occitane Aqua Réotier kollekciójának új textúrája fellobbantja az érzékeket. Az ásványi anyagokkal dúsított Provence Réotier forrásvíz nagy koncentrátumban kálciumot tartalmaz – közel 10x többet mint a francia termál víz. Az esővíz évszázadokat utazik a föld alatti csatornákban és az útjába kerülő kövekből kálciummal gazdagodik. Ez a hosszú út, és a föld alatt rejlő hő egy hiper-mineralizált medencét alkot, melynek egyedülálló, hűvös esővízzel keveredő forrása, magas kálcium- és magnéziumtartalmmal válik az egészséges bőr nélkülözhetetlen támogatójává.

Ezekkel a termékekkel találkozhatsz az új kollekcióban:

Ultra hidratáló gél (8950 Ft/50 ml) – a gél használata elbűvölő, akárcsak ragyogó kinézete – több ezer mikrobuborékkal, az Ultra Hidratáló Gél azonnal táplálja a nedvességre szomjazó bőrt., ezzel tartós hidratáltságot biztosítva a bőrnek

Ultra hidratáló krém (8950 Ft/50ml) – ha egy selymesebb krémre vágysz, akkor válaszd a hidratáló krémet, mely tökéletes választás minden olyan bőrtípusra, melynek extra hidratálásra van szüksége a nyári hónapokban.

Vízbázisú arctisztító gél (5950 Ft/195ml) – akárcsak reggelente a hideg vizes arcmosás, a Vízbázisú Arctisztító Gél felpezsdíti a bőrt miközben hatákonyan távolítja el aszennyeződéseket. A hűvös gél könnyű, rugalmas habbá alakulva ragyogóan tisztít anélkül, hogy a bőrt szárítaná.

Hidratáló szérum (7190 Ft/150ml) – vízszerű textúrája azonnal felfrissíti a bőrt és felkészíti a további hidratálásra.

Merülj el Te is az egyedülálló hidratálás birodalmában! Rendeld meg a termékeket a L’occitane weboldaláról vagy látogass el valamelyik üzletükbe.

https://www.instagram.com/p/BjrHWFogsAJ/