Szépségápolás

Az ABSOLUTE SILK élmény

A japán történelem folyamán a Koishimaru Selyem egy különlegesen könnyed és ragyogó selyemként híresült el, melyhez egykoron csak a császári család tagjai férhettek hozzá és a mai napig a legértékesebb selyemfajtaként tartják számon. A SENSAI Ház a selyemszövő nők fiatalos selymes kezét látva felfedezte, hogy a Koishimaru Selyem kivételes képessége a hialuronsav termelődését serkentő hatású. A hialuronsav a bőrben található természetes anyag, amely elengedhetetlen a bőr táplálásához és a regenerálódásához, és amelynek segítségével elérhetjük a legendás japán SILK SKIN hatást.

Sensai

A kivételes bőr elérése érdekében a SENSAI egy Saho nevű egyedülálló bőrápoló szertartást támogat, amely három lépésből áll, s melyet minden nap azonos módon kell alkalmazni a kifogástalan eredmény érdekében. Ezt a nyugtató és átgondolt módszert ismételten alkalmazva rátalálhatunk a SILK SKIN elérésének optimális módjára, ünnepelve az élet szépségét, mélyen belülről ragyogva.

Sensai

A páratlan öregedésgátló összetevőjű Koishimaru Silk Royal, a Micro mousse treatment, Cream és Fluid rendkívül érzéki textúrája harmonikusan dolgozik azon, hogy visszaállítsa és átalakítsa az öregedő bőr jeleit és hibátlanul selymes bőrt varázsoljon.

  • Absolute silk micro mousse treatment

Első lépésként alkalmazható öregedésgátló lotion apró szénsavas buborékokkal, amelyek behatolnak a bőrbe, hogy megszüntessék az öregedő bőr jeleit.

  • Absolute silk cream

A gazdag, mégis könnyed krém mélyen feltölti a bőrt, majd fokozatosan a selyem lágyító fátylával vonja be azt, hogy felébressze a sima, ellenálló és ragyogó bőrt.

  • Absolute silk fluid

A friss és energizáló emulzió nedvességgel tölti meg a bőrt, majd fokozatosan bársonyossá válik, hogy simává, ellenállóvá és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Én már kíváncsian várom a hatékonyságát!:)

Az öregedésgátló tulajdonságaikkal a termékek energiái felébresztik a bőr isteni természetét, amely életre kelti az egészséges, rugalmas és belülről ragyogó bőrt. A termékeket a Douglas parfümériákban vagy a Douglas webshopjában is meg tudjátok vásárolni!:)

___