Szépségápolás

Az egészséges fogak megtarthatók egy életen át!

Mindenki fehér fogakat és gyönyörű mosolyt szeretne, amihez a legfontosabb és nélkülözhetetlen kiegészítő egy saját igények szerint kiválasztott fogkefe. A színes és vidám fogkeféiről ismert svájci Curaprox márka évről évre új, limitált kiszerelésekben kínálja az újdonságait a Curaprox rajongóknak és azoknak, akik most ismerkednek a fogkeféikkel és szeretnének valami igazán különlegeset a fürdőszobájukba. A limitált kiadásokba a legnépszerűbb Curaprox CS5460 fogkefe kerül, melyek megálmodása és tervezése helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye. Nemcsak a csomagolások nagyon egyedik, de a kefefejek is változatos mintákban jelennek meg egyedivé téve a mindennapos szájhigiéniát.

Curaprox

Szakértő fogorvosok már több mint 40 éve ajánlják a Curaprox fogkeféket, melyek több szempontből is egyedülállóak. Amellett, hogy gyengédek a fogakhoz és az ínyhez, még hatékonyan távolítják el a lerakódott lepedéket is, miközben nem roncsolják az ínyt. A hagyományos fogkefék sörtéi túl kemények ahhoz, hogy túlzott rányomás nélkül elérjék a kritikus területeket, az ínyszéleket, pontosan emiatt alakulnak ki a jól ismert, súlyos ínysérülések és válik szabaddá az érzékeny fognyak, ami rendkívül fájdalmas tud lenni. Sajnos nekem is voltak korábban hasonló problémáim és egy kedves ismerős ajánlotta a Curoprax fogkeféket már évekkel ezezelőtt, melyekkel pillanatok alatt megszüntek a tüneteim. Azóta már a lányaim is ezt használják és nagyon elégedettek vagyunk velük.

Curaprox

GYENGÉD ÉS HATÉKONY TISZTÍTÁS A CURAPROX FOGKEFÉKKEL

Jó tudni, hogy a CURAPROX CS fogkefék a hagyományos sörték helyett Curen® szálakat tartalmaznak, melyek gyengédségüknek és puhaságuknak köszönhetően az ínyszélt képesek sérülések nélkül tisztítani. A kompakt kefefejjel rendelkező fogkefék akár tízszer több szálat tartalmaznak, mint a hagyományos fogkefék, így igazán hatékonyan távolítják el a lerakódott lepedéket, ezáltal megelőzik a káros plakkréteg kialakulását és sérülés nélkül tisztítják még a nehezen elérhető fogfelszíneket és az ínyt is. Felmérésekből kiderült, hogy nagyon sokan még mindig nem tudják, hogy hogyan kell helyesen fogat mosni, ezért a megfelelő fogkefe kiválasztása mellett azt is érdemes elsajátítani, hogy melyek azok a technikák, amikkel tökélyre tudjuk fejleszteni a fogmosási rituálénkat, hiszen mindkettő fontos a tökéletes végeredmény eréréséhez.

Curaprox

Imádom a vidám, élettel teli dolgokat, ezért az idei limitált kollekcióért rajongok. Személyes kedvencem a Curaprox CS 5460 Summer Limited Editiont Catalina Estrada, melyet egy kolumbiai illusztrátor értelmezett újra a latin-amerikai folklór jegyében. Lenyűgöző és vidám vizuális megjelenése több ezer színnel és a természet minden erejével túlmutat a határokon, szó szerint színt és vidámságot csempész a mindennapi fogmosásomba. A Hawaii és a Love edition is nagyon cuki, d a Japán kollekció is nagyon ötletes, ami az idén a Tokióban rendezett olimpiai játékokat ünnepli.

Curaprox

Most minden Curaprox duópack 15% kedvezménnyel kapható július. 25-augusztus 4. között a forgalmazónál, a www.sagerdental.hu weboldalán, érdemes élni a lehetőséggel! Én a lányokat fogom meglepni egy-egy újdonsággal és emellett a Travel szettet néztem ki magamnak az utazásaimhoz, illetve a Be You fogkrémekkel is szemezek, melyek segítenek a fogak természetes fehérségének a helyreállításában és az egészséges szájflóra biztosításában a lehető leggyengédebb módon.

Te biztosan tudod, hogy hogyan kell helyesen használni a fogkefédet?


___