Szépségápolás

Az éjszaka mély, fényűző illata

Mint egy második randevú, az Izia La Nuit valóságos óda az éjszakához, ami új, felfokozott intenzitással ruházza fel az eredeti, 2017-ben Isabelle d’Ornano által megálmodott Izia parfümöt. A kreáció egy különleges és titokzatos, a tervező kertjében élő, évente egyszer virágzó rózsa előtt tiszteleg.

Isabelle d’Ornano e csodálatos virág iránti vonzalma és annak nem mindennapi, eredeti jegyei adták meg az Izia alapjait, egy ragyogó, nőies, friss virágos illatot. Ezt álmodta újra pár évvel később Amandine Clerc-Marie parfümőr, a különleges rózsákból álló csokor jellegzetes illata köré építve. Az Izia rózsa ezennel felfedi új érzékiségét, virá- gos, fás és ciprusos jegyek addiktív illatával megbolondítva az érzéki élményt.

A virágos kompozíció mellett megjelennek a fás illatjegyek, egy leheletnyi vaníliával és a valódi bőr aromájához hasonló akkordokkal kiegészülve. Az Izia La Nuit egy szerelmi utazás izgalmát, csodálatát, virágzását és derűjét kelti életre a legfinomabb esszenciákkal.

Mint egy találkozás, amely felébreszti a tudattalant és stimulálja az érzékeket. A szárnyalóan ragyogó, telt és érzéki jegyek mámorító hatást keltenek, ahogy az illat az idő elteltével átalakul, hasonlóan a szeretet számtalan aspektusának metaforájához.

Ez az új, különleges illat már elérhető a Marionnaud exkluzív parfüm kínálatában.