Szépségápolás

Az elbűvölő mosoly titka…

teeth-whitening nyito

A tökéletes megjelenés és az első benyomás egy szép mosollyal kezdődik, ami bizony rengeteg kaput képes megnyitni. A gyönyörű mosoly titka az ápolt fogaknak és a szép ajkaknak köszönhető melyek ápolás a mindennapi rutin része kell, hogy legyen. Természetesen sz sem mindegy, hogy ehhez milyen termékeket használnunk, amik nagyban megkönnyíthetik a teendőinket.

amway mix

Nemrég, egy barátunknál volt alkalmam kipróbálni a Glister termékcsalád fogkrémjét és szájspray-jét, amik már elsőre nagyon hatékonynak bizonyultak, ezért egy picit utánanéztem, hogy mit is tudnak ezek a termékek:

A fogkrém (1100 Ft) sokoldalú fluoridos hatásának köszönhetően hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket, illetve gátolja a fogszuvasodást és védi a fogzománcot. A reminact nevű formula segíti az alapvető ásványi anyagok visszaépülését a fogzománcba, így a fogak erősebbek és ellenállóbbak lesznek. Kis méretben is kaphatóak, amiket utazásra tudunk magunkkal vinni.

A fogkrém mellé egy jó fogkefe (3900 Ft/4 db) is dukál. A Glister egy egyedülálló, elvékonyított fejű és hajlékony nyakú terméket tervezett, hogy a száj minden zugát elérje, így a hátsó fogakat is alaposan lehessen tisztítani. Közepes és lágy sörte kombinációjának köszönhetően az ínyre gyakorolt nyomása csökken.

Az egyik kedvencem, amit azóta meg is rendeltem, az a Glister leheletfrissító spray (1800 Ft), ami egy csoda. Kompakt méretének köszönhetően még a legapróbb táskákban is elfér, így bármikor nálunk lehet, hogy üde, fodormenta leheletet biztosítson, akár órákon át, de egy fontos pillanat előtt biztosan.

Tutti, ami a tutti a szájvízet (3900 Ft) is megrendeltem és szerencsére abban sem csalódtam. Nemcsak friss leheletet biztosít, hanem csökkenti a lepedékképzôdést is.

Spring 2016 Behind the Scenes Light Up Lip Gloss

A megfelelő fogápolás után jöhet az ajkaink felturbózása, amihez ideális választás a Pacific Light (7000 Ft) kollekció egyik szájfénye. Nemcsak elbűvölőek a színei, de a kidolgozásuk is különleges. Elsőre nem észrevehető, de egy beépített lámpa is van a szájfény formatervezett csomagolásán, így bármilyen helyzetben is legyél a gyönyörű ajkaidról mindig tudsz majd gondoskodni. Öt, áttetsző friss árnyalat közül tudsz válogatni: a kék Tropical tökéletes a napközbeni strandoláshoz, a vidám Cherry vagy Pink Grapefruit szájfény pedig remekül illik egy esti városi sétához. Ha a strandok hangulatát idéző, ragyogó és feltűnő ajkakra vágyik, a merész Citrus és a Wild Berry a megfelelő választás.

Ha Te is beleszerettél valamelyik termékbe és szeretnéd valamelyiket megrendelni az Amway webshopjából, akkor kérlek, hogy írj nekem az ilovemom.blog@gmail.com-ra vagy ide a blogra és segítek!