Gyerek, Lifestyle

Az eldobható műanyagzacskó cuki és kedves alternatívája!

Tudjátok, hogy szeretem a magyar és kreatív “találmányokat”, ezért is örültem, mikor rátaláltam Andi, cuki Kivibag táskáira. A nagyobbik lányomnak az Újraflehasználható szenvicses, snack-es “S”-es táska-neszeszer (2990 Ft) és az Újrafelhasználható- ételhordó “M”-es táska-neszeszer (3990 Ft) tetszett a legjobban, amiket elsőre nem a finomságai csomagolására használt, hanem a kis csetreszei tárolására. Rengeteg színben kaphatóak, így mindenki a saját stílusának és gyermekének a neméhez tudja választani őket. Eredetileg egyébként tízórai-, ebéd-, uzsonnás táskának vagy neszeszernek ajánlja a tervező, de a gyerekek fantáziája tudjuk, hogy határtalan…:) Ez az egyedi tervezésű, környezetbarát, vízhatlan, erős tépőzárral záródó tasak a műanyagzacskó cuki alternatívája, így ezek használatával még egy lépéssel közelebb kerülhetünk a környezetünk védelméhez. A zacskók üresen egész picire összehajthatóak, így könnyedén elférnek Anyuci táskájába is!:)

A Meska oldalát böngészgetve – mert ott kaphatóak a termékek – kiderült, hogy a Babakocsi-napvitorla is Andi kézjegyét tükrözi. Ez egy olyan kiegészítő, amit már régóta kerestem, mert a babakocsihoz tartózó esernyő soha nem áll abba a szögben amibe szeretném, illetve a pelenka kifeszítése is egy igen körülményes művelet volt, legalábbis a számomra. Lehet, hogy csak én bénáztam, de a lényeg, hogy erre más is gondolt és íme a megoldás! Ez tulajdonképpen egy napvitorla, ami egyszerűen rögzíthető a babakocsira négy csat és egy gumizsinór segítségével. Nemcsak a naptól, de a széltől és a kisebb esőtől is védi a kisbabánkat, emellett multifunkcionális hiszen szinte bármilyen kocsira rögzíthető. Mi már hétvégén leteszteltük a Balcsin, igaz nem a mózeskosáron, hanem a hordozón, de így is nagyon praktikus volt, a széltől és a naptól is védte a kis Lénust.

A termékek között még válogathattok Vízhatlan oldaltáska, előke, pénztárca, tolltartó között is, érdemes megnézni a teljes kínálatot, KATTINS IDE és irány a webshop!