Lifestyle

Az életviteled megnehezíti az alakodnak a megőrzését? Itt a megoldás!

Regényt tudnék írni “az életviteled megnehezíti az alakodnak a megőrzését” témáról, hiszen én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok. A munka és a gyerekek mellett bármennyire is szeretném, elképesztően nehéz kiviteleznem a rendszeres testmozgást, annak ellenére, hogy tudom, hogy az embernek arra van ideje, amire szakít. Ezzel egyetértek, de a valóságban sajnos ez mégsem így szokott működni. 

NuSkin életmód program

Egyedülálló Anyaként akkor tudok magamnak megengedni egy kis szabadidőt, énidőt, amikor a gyerekek az Apukájukkal vannak, de sokszor akkor is csak futok magam után és előrébb helyezem a sorban a takarítást vagy az elmaradt munkák befejezését. Nyár elején szoktam pánikba esni, hogy nemsokára itt a bikiniszezon és mi lesz velem, ezért ahogy minden évben, most is, az új “órarandendbe” megpróbáltam a napi tevékenységekhez kötni a testmozgásokat is. Szerencsére nagyon aktívak a lányaim, ezért minden nap órákat töltünk a szabadban, ilyenkor a játszótéren próbálom meg én is kivitelezni a tornagyakorlataimat. Köztudott, hogy az egészséges életvitelhez a mozgás nélkülözhetetlen, ha pedig fogyni is szeretnénk, akkor must have, de ami ennél is fontosabb, az a megfelelő tápanyagok bevitele. Lehetőségem volt kipróbálni különböző cégek súlykontoll programjait, melyek közül idén a NuSkin-t választottam.

TR 90 program

A TR90 egy játékos életmódprogram, mely biztosan pozitív változást visz az ember életébe. Egyszerűen és praktikusan segít átformálni a mindennapos szokásokat, amelyek gátolnak minket az egészséges életmódbeli céljaink elérésében. Az étkezés-helyettesítő és étrend-kiegészítő termékek, valamint a testre szabott fittnesz módszerek és egészséges táplálkozási tanácsok kombinációja által a program támogatást nyújt, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki a testünkből. Én a TR90 30-Day Kit csomagját teszteltem, mely tökéletes lehetőséget kínál a közérzetünk javításához és ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból.

TR 90 30-Day kit

Az elnevezés a 30 napra és az átalakulásra (transform) utal: ha betartjuk az előírásokat egy hónap leforgása alatt látványosan formálódik a testünk! A program segít átformálni azokat a mindennapos szokásokat, amelyek gátolnak minket az egészséges életmódbeli céljaink elérésében. Az étkezéshelyettesítő és étrend-kiegészítő termékek, valamint a testre szabott fitneszmódszerek és egészséges táplálkozási javaslatok kombinációjával a program elősegíti azt, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.

ilovemomblog

Elképesztő sikersztorikat találtam a termékről az interneten: a fogyni vágyók úgy adnak le jelentős súlyokat, hogy izmosabbá válnak és elmondásuk szerint ráadásul nem is éheznek. Ezt valóban el tudom mondani én is, az M-Bar snacky kifejezetten nagy kedvencem lett, amivel tényleg átvészelhetőek a nehezebb holtpontok. A TR30 program a hagyományos fogyókúrákkal szemben az izomtömeg megtartására fókuszál, ami által az alapanyagcsere felgyorsul. Az átfogó súlykontroll program étrend-kiegészítőkből, étkezés-helyettesítő szeletekből és egy tájékoztató útmutatóból áll, melyek egyértelműen segítenek a program tökéletes kivitelezésében. A 30 napos program segítségével sikerült tonizálni a testemet és lefaragtam azt a 3-4 felesleges kilót, ami már évek óta jo-jo effektusként “járkált” rajtam. Mostmár önfeledten sütkérezek a napon és nem riadok meg akár egy bikinis fotótól sem!:)

Szívből ajánlom Nektek, hogy kipróbáljátok, amihez keressétek fel a NuSkin oldalát és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb életmód programjukat!