Gyerek

Az első érintés varázsa – megújultak a NIVEA Baby termékei

Egész világunk tükröződik a szemében. Már akkor is, mikor még csak várjuk őt, elképzeljük, mi mindent fogunk mutatni neki, hogyan fogunk vigyázni rá. És amikor végre találkozunk, minden örökre megváltozik. A baba és a szülő közötti első érintés varázslatos pillanat, gyengéd gesztus, amely köteléket hoz létre közöttük. Nagyon fontos a baba számára, segít a bizalom építésében és biztonságérzetet ad. A baba születésétől fogva elsősorban érintés útján ismerkedik a környezetével. A bőre tehát kulcsszerepet játszik korai fejlődésében, ez a kapu az őt körülvevő lenyűgöző világhoz. A baba bőre olyan puha, mint a bársony. De jóval vékonyabb, mint a miénk, védő funkciója még nem teljesen fejlődött ki, ráadásul nagyon kényes, sérülékeny. Ezért olyan fontos gondoskodni róla.

Szeretető gondoskodás az első érintéstől

A NIVEA Baby termékek teljes skáláját mutatja be a legkisebbeknek is, akiket már az első érintéstől szeretetteljes ápolással kényeztetnek, erősítenek, és védik a babád finom bőrét.

Minden termék új, tisztább és természetesebb összetételű, amely 100%- ban természetes mandulaolajjal büszkélkedhet, és értékes vitaminokkal dúsított. A NIVEA bőrápolási szakértői bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztették ki, gyermekorvosok tesztelték és anyák hagyták jóvá.

Sokkal tovább megyünk azonban, és gondolunk a gyermekeid jövőjére is. A termékek nemcsak hatékonyak, hanem környezetbarátak is – a teljes NIVEA Baby

termékcsalád összetétele vegán, biológiailag lebomló, és több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Mikroműanyagot vagy parabént pedig biztosan nem találsz benne!

A hab a tortán pedig a teljes NIVEA Baby termékcsalád új arculata: az új ikonok – aranyos állatok kicsinyeikkel – egy pillantás alatt megmutatják, hogy a gyengéd babaápolás mely területére szánjuk az egyes termékeket.

Aludjatok nyugodtan mindketten

Egy aktív nap után nincs is jobb, mint amikor estére a kis akcióhős elfárad és megnyugszik, az egész világ lelassul, és mindketten élvezhetitek a kedvenc esti rituálét. Örüljetek együtt a kikapcsolódás varázslatos pillanatainak, és lefekvés előtt részesítsd a babádat gyengéd, nyugtató gondoskodásban.

  • A NIVEA Baby termékcsalád új tagjai titkos összetevőt rejtenek – a SleepEssenceTM technológiát, amely kellemes aromát szabadít fel, és biztosítja a baba (és az anyuka) nyugodt alvását. A Bed Time Tusfürdő és Testápoló táplálja, védi és nyugtatja a baba bőrét, míg a kellemes aroma gyönyörűen ellazítja a babát és természetes úton készíti fel az alvásra.

Újdonság: NIVEA BABY Bed Time Head to Toe Babafürdető, 200 ml, 2099 Ft Újdonság: NIVEA BABY Bed Time Testápoló, 200 ml, 2099 Ft

  • A rendszeres bőrápolási rutin részeként biztosan jól szolgál majd a Babasampon és Fürdető, amely gyengéden tisztítja és egyben hidratálja is a kicsikéink bőrét, vagy a Gyengéd Babasampon, amely megkönnyíti a fésülködést. A Nyugtató Popsiápoló pedig enyhülést és védelmet nyújt a pelenka súrlódása miatt irritált bőrnek. NIVEA BABY Babasampon és Fürdető, 500ml, 2799 Ft

NIVEA BABY Gyengéd Babasampon, 200ml, 1799 Ft

NIVEA BABY Nyugtató Popsiápoló, 100ml, 2799 Ft

  • Rossz időben nélkülözhetetlen társad lesz a Wind & Weather Univerzális Krém, amely nemcsak táplálja a baba finom bőrét, hanem megbízhatóan védi is a hidegtől és a széltől. Soft krémünk szintén univerzális módon ápolja ababák bőrét és ápoló hatóanyagokkal segíti megakadályozni a bőr kiszáradását. Ha útközben vagytok, akkor dobd atáskába a My First Cream univerzális krémet, amely, amikor csak szükség van rá, megbízható védelmet és szeretetteljes ápolást nyújt.

Újdonság: NIVEA BABY Wind & Weather Univerzális Krém, 50 ml, 1799 Ft

Újdonság: NIVEA BABY My First Cream Univerzális Krém, 75 ml, 1439 Ft NIVEA BABY Soft Krém, 200ml 2099 Ft

___