Lifestyle

Az idei grillszezon is ellenállhatatlan lesz

A grillezés és a szabadban fogyasztott ínyenc falatok szerencsére nálunk is egyre népszerűbbek. A kerti sütögetések nemcsak jó társaságban telnek, hanem igazi gasztrónómiai élményt is nyújtanak. Az ízletes húsok mellett mi nagyon szeretjük a könnyedebb ízeket is, így a finom sajtok is mindig helyet kapnak a finomságok között.

Minden évben próbálunk ki újdonságokat, ezért nagyon megörültem, hogy a Karaván és a Tihany sajtok új grilltermékekkel bővülnek. Ezekkel a sajtokkal bármely grillpartin élvezhetjük a megszokott krémes karaktert, szemben a legtöbb grillsajt gumis, fogcsikorgatós jellegével.  A valódi bükkfával füstölt Karaván Grillsajt és az egyedi fűszerkeverékkel ízesített Tihany Grill Camembert az idei grillszezonban három új termékkel egészül ki.

Az új Karaván Grillkorongok újszerű, praktikus csomagolásának köszönhetően nagyon egyszerű és kényelmes a felhasználása. A könnyen nyitható tégelyből kivéve a sajtot, csak rá kell helyezni a grillrácsra és pár perc alatt el is készül a grillezett fogás. A termék natúr és paradicsom-oregánós ízben is az üzletek polcaira kerül, így még választhatunk is, hogy melyik ízvilággal szeretnénk szinesíteni az aznapi menünket.

A Tihany Grill Camembert a már jól bevált fűszeres változat mellett most az édes ízeket kedvelők számára kínál új ízvariánst. A vörösáfonya-lekvár kellemesen kiegészíti a tejszínes Tihany ízvilágot. Én már a számban érzem az ízét…:)

A fenti termékek különleges ízvilágát a mindennapokban is egyszerűen élvezhetjük, hiszen akár serpenyőben is elkészítjhetjük őket, így pár perc alatt egy salátával tálalva már el is készült a vacsora.