Divat

Az ismeretlen utáni vágyódás és az ismerős iránti szeretetet

Nemrég szemügyre vehettem a Thoms Sabo ősz/téli kollekciójának a legújabb szépségeit. Ismét nagyon sokszínűre sikeredett a repertoár, a kortárs életstílus két központi témáját: az ismeretlen utáni vágyódást és az ismerős iránti szeretetet kötik össze az egyes darabok. Megtalálhatóak expresszív avantgarde look-ok és finoman megmunkált gyémátnékszerek is. Természetesn minden darab  925-ös tiszta ezüstből készül, finom arany futtatással vagy kézi kődíszítéssel.

Az egyik nagy kedvencem az „Együtt” kollekció, melynek új terméke egy csillogó szív és egy gyűrű összeolvadása „Örökké együtt” gravírozással.  Nagyon nőies, emellett a szimbolikája egy megbonthatatlan egységet jelöl. Ez a darab elérhető exkluzív változatban, gyémántokkal, 9 karátos rózsaaranyból.

Egy különlegesebb, egyedibb stílust takar a Royality kollekció, mely darabjairól egyből az énekesnő, Madonna jutott az eszembe. Talán azért mert a kereszt a fő szimbólum, amit színes és fekete fehér változatban is megtalálunk. Kicsit viktoriánus jegyekkel, mégis a modernkori trendekbe tökéletesen beilleszthetően képviselik az ékszerek ezt az irányvonalat.

A férfiak és nők számára készült Rebel at heart darabok ötvözik a modern design-t a több száz éves kultúrák szimbolikájával. Elindításának tizedik évfordulóján a THOMAS SABO újraértelmezi a kollekció klasszikus jelképeit, a koponyától a keresztformáig. A Power nyakláncok és karkötők a meditatív energia forrásai: a buddhista Mala imagyöngyök inspirálta új design kőgyöngyökkel a hagyomány szerint belső erőt ad és támogatja az életenergia áramlását.

Az ékszerkollekciók idén is inspiráltak új órakollekciót: a Spirit és Karma kollekciókhoz a nők számára, a Rebel Spirit és Rebel with Karma kollekciókhoz pedig a férfiak számára készült új modellek nem csupán időmérők, hanem egyéniséget is tükröznek viselőjüknek.

Nézzétek meg a sajtóeseményen készült videót: