Lifestyle

Az otthonod a szenvedélyük!

iddesign nyitoEgy korábbi cikkemben már részletesebben is bemutattam Netek az IDdesign márkát és az aktuális termékeit, aminknek azóta is nagy rajongója vagyok. A negyven éves múltra visszatekintő IDdesign márka egy kreatív megújuláson ment keresztül, melynek eredményeképpen egy gyönyörű 2016-os katalógus lett, benne telis tele gyönyörűségekkel…

iddesign1

Az új bútorokat, kiegészítőket és inspiratív termék-installációkat megalapozó stratégia megértéséhez a kiinduló pontot az IDdesign új jelmondatában keresték, amely a következő:

Your home is our passion. – Az otthonod a mi szenvedélyünk.

iddesign4

A cég az otthonosság fogalmának újradefiniálására törekszik, miközben nem feledkezik meg a dán design gyökereiről sem. A béke és nyugalom az új luxus, ami a stílust is megújította. A tervezők olyan inspirációkon dolgoznak, olyan összeállításokat alkotnak meg katalógusaiban és az üzletekben, ami a személyes terek, lakások szenvedéllyel teli megújítására sarkalja az ügyfeleit.

iddesign2

Ez az új szemléletmód nem hagyja, hogy éles törésvonalak alakuljanak ki az otthonokban – mint amilyen a férfias és nőies terek között volt bizonyos időszakokban. Ahogyan a kortárs divatipar napjainkban, úgy az új otthonok stílusa sem maszkulin, vagy feminin, hanem egyfajta “unisex” kiegyensúlyozottság uralkodik benne. Ez nagyon fontos általános trend-jellemző!

iddesign3

Én nemrég voltam az üzletben és sok kincset találtam…