Szépségápolás

Celebratissima – az új, varázslatos illatod!

A legszebb ékszerek különleges érzést keltenek – a luxust hozzák el az életünkbe. Lélegzetelállítóak, erőt sugároznak és magabiztosságot nyújtanak. Különleges aurát teremtenek attól a pillanattól kezdve, hogy a bőrrel érintkeznek. Egy ilyen csodás ékszer a Giordani Gold Essenza Blossom parfüm, amely a modern rose-gold jeggyel még ragyogóbbá varázsolja viselőjét.

Az önkifejezés és a merész divatstílusok korában – 1976 -ban – született a Giordani Gold, melyből számos ikonikus terméket felsorakoztatott az évek alatt. A luxus illatoktól a kifinomult színpompás kozmetikumokig, a Giordani Gold prémium termékeit mindig gondosan kiválasztott alapanyagokból és a legnagyobb odafigyeléssel alkották meg a világ legkiválóbb szakértői.

Az Essenza parfüm a Giordani Gold igazi esszenciája – ez az illat az Oriflame egyik legnépszerűbb terméke – amit többek között megkapó csomagolása, kifinomultsága és exkluzív Orange Flower Luxury Essenza® narancsvirágos luxus illatjegye miatt szeretnek annyian.

  • Luxus üvegbe zárva

Akár egy könnyű ékszer, úgy ragyog az illat ikonikus üvege, amelyet a rose-gold díszítés varázsol egyedivé. A parfüm tündököl az üvegben. minden cseppje a luxus tökéletes megtestesítője

  • Camellia Celebratissima illatjegy

A luxus virágaként ismert kamélia a kifnomult nőiesség megtestesítője, mind megjelenésében, mind aromájában. Gyengédséget és érzékiséget visz a parfüm illatába.

  • Egy tökéletes kombináció gyümölcse

Az egzotikus narancs, a kamélis és a jázminvirágok káprázatos összefonódása a pazar rose-gold jeggyel. Két neves parfümőr alkotása, akik csodálatos ízlésüknek és az összetevők terén szerzett szakértelmüknek köszönhetően alkották meg ezt a ragyogó parfüm-ékkövet.

Az Essenza-történetet folytatva az Oriflame piacra dobta az első almárkáját a Giordani Gold Essenza Blossom parfümöt, mellyel méltó módon ünnepli ezt a különleges, 45. évfordulót, ismejétek meg Ti is!:)