Szépségápolás

Azonnali segítség a száraz bőrödnek!

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem elképesztő száraz a bőröm ebben az időben, ami nemcsak a várandósságom miatt van, hanem sajnos az alap hidratáltsági szintem is ilyen. Minden évben kipróbálok valami újdonságot, ami idén sem maradhat el és ez nem más, mint az Eucerin UreaRepair Plus testápolója és folyékony mosakodószere.

eucerin urea plus mix

A száraz bőr tünete általában a durva tapintású, esetleg viszkető bőr, aminek télen általában az időjárás, a fűtés vagy a gyakori zuhanyzás az okozója. Ezeket nem lehet elkerülni, viszont a megfelelő nedvessségtartalom szabályozásával javíthatunk a bőr védelmén és hidratáltságán. Ezek a termékek  nagyon nagyon száraz bőrre ajánlottak, természetes hidratáló faktorokat, ceramidokat és 5% urea-t tartalmaznak. Igazából már azonnal hatnak a bőrre kenve és akár 48 órával késleltetik a száraz bőr tüneteinek ismételt megjelenését. A használatuk során a bőr puhává válik és üde tapintású lesz.

IMG_7245 logo

Az Eucerin termékek a partnerpatikákban kaphatóak, a tégelyes testápoló ajánlott fogyasztói ára 5990 Ft/450ml, a folyékony mosakodószeré 4490 Ft/400ml.