Gyerek

Babamelegítő picicsillag a koraszülöttek támogatásááért!

ÉdesAnyám több, mint 35 évig dolgozott a Schöpf Mérei Kórház koraszülött intenzív osztályán, ezért saját szívügyemnek is érzem azoknak a pici csöpségeknek a sorsát, aki ilyen helyzetbe jönnek a világra. Én nem tudtam, de képzeljétek el, hogy Magyarországon minden 10. baba koraszülött. Ezeknek a kis csöppségeknek külön, speciális ellátásban van részük, fokozott figyelem és extra kiegészítők mellett.

monello_kcs_webes

A Monello baby&more kínálatát hamarosan részletesen is bemutatom Nektek, de addig is az egyik szuper terméküket szeretném a fókuszba helyezni, a Babamelegító Kiscsillagot. Ez egy pihe-puha takaró, amibe csak bele kell bújtatni a kicsi kezeit és lábait és a baba máris utazásra kész. Ennek a kiegészítőnek a segítségével elkerülhető a hosszas öltöztetési procedúra, illetve a baba altatásában, levegőztetésénél vagy akár földön játszásnál is a segítségünkre lehet, anélkül, hogy a babát bármilyen mozgásában akadályozná. Többféle színben is kapható, érdemes megnézni a teljes palettát!

monello_kore_cikk

A cég tulajdonosai ezt a meghitt, puha,biztonságos és meleg közeget – ami az anyaméhhez hasonlít – szeretnék a koraszülöttek számára is biztosítani, ezért megtervezték az icike-picike méretű Babamelegítő Picicsillagot. Ennek a mérete jóval kisebb, mint a legkisebb 62-es méretűeké, hiszen egy koraszülött baba 50cm körül van, amikor hazaengedik. A rendszeres bevételnek a függvényében a márka bizonyos mennyiségű terméket szeretne a Koraszülöttekért Országos Egyesületének adományozni, úgyhogy TE is támogathatod őket. Ezekben a Babamelegítő Picicsillagokban mehetnek haza a picik és használhatják őket, amíg ki nem növik, utána kell csak visszajuttatni azokat az Egyesületnek, hogy ezáltal minél többen használhassák őket.

Szóval azzal, hogy Te is vásárolsz egy Monello baby&more Babamelegítő KisCsillagot Te is támogatod az Egyesületet és ezáltal segítesz, hogy minél több koraszülött kisbaba mehessen haza ilyen szuper kis takaróban! Nézd meg a teljes kínálatot!