Szépségápolás

Baldessarini BELLA

A virágok királynőjeként a rózsa a leghíresebb és legismertebb virág a világon. Elegáns és elbűvölő illata, kifejező és magabiztos megjelenést sugall viselőjének. A Baldessarini most először exkluzív újdonsággal bővíti termékválasztékát: a Baldessarini Bella luxus, rózsás női illattal. Az idei év rózsa köré épülő illattrendjének megfelelően a Bella érzéki, pazar, ugyanakkor természetes illatú kreációval idézi meg a virágok királynőjét. A kiváló minőségű Eau de Parfum azoknak a nőknek szól, akik az illattal elegáns, kifejező és magabiztos megjelenésüket szeretnék hangsúlyozni.

Baldessarini Bella

Világújdonság a Baldessarini márka égisze alatt

Magabiztosan és sikeresen alakítja az életét, ugyanakkor ellenállhatatlanul elbűvölő. A saját útját járja, és közben pontosan tudja, mit akar. A Baldessarini-nő összetéveszthetetlen aurájával hódít, és magához vonzza a másik nemet. A „She’s the one” igényéhez teljesen hűen összetéveszthetetlen és egyedi. A rózsához hasonlóan kitárja belső szépséget és erejét, időtlen stílusával pedig felejthetetlen benyomást kelt. A Baldessarini Bella a nőiesség és az erős jellem elegyének virágos illata. Mert a jellem és az illat kéz a kézben jár és erősíti egymást – közismert tény ugyanis, hogy a nők különösen jól érzik magukat, önállóak és magabiztosak, ha kedvenc illatukkal parfümözik be magukat.

A rózsa a virágos kompozíció szíve

A Baldessarini Bella kisugárzással és eleganciával megkomponált virágcsokor, amely a virágok királynőjének – a rózsának – elixírje tesz erőteljesen karakteressé! A rózsa abszolút gazdag, enyhén fűszeres és mézédes vonásai a rózsa szuperesszencia érzéki, friss aromájával együtt kellemes illatélményt bontakoztatnak ki. A fekete ribizli élénk és a mandarin édes jegyeinek összjátéka a rózsás elixír meleg, érzéki fás és pézsmás alapillatával púderes lágysággal cseng le.

Baldessarini Bella

A formavilágban is megjelenik a Baldessarini Bella illatkompozíciójának jellege: elegáns és időtlen, nőies, mégis markáns. Az üvegcse és az összehajtható doboz a nőies színvilág, valamint a markáns kontúrok és vonalak érzékeny keverékével csábít – és a Baldessarini első női illatát a már megszokott kifinomult és időtlen formavilággal mutatja be.

A Baldessarini Bella 2022. április elejétől lesz kapható a boltokban, 25 705 HUF/50ml ajánlott fogyasztói áron.