Szépségápolás

Baldessarini UOMO és a „La Dolce Vita” életszemlélet

Baldessarini UOMO

Az új Baldessarini UOMO férfi illat a Baldessarini BELLA bestseller férfi illat változata – egy izgalmas kompozíció férfias jegyekkel, amely egyszerre hordoz friss és fás jegyeket. Bárhová is tart, a baldessarini férfi a tiszta olasz „La Dolce Vita” életszemléletet árasztja csábító varázsával.

Baldessarini UOMO

2002 óta a Baldessarini férfi illatai kiváló minőségű, jellegzetesen férfias illatjegyekkel kísérik viselőit. 2021-ben a Baldessarini Fragrances új korszakot indított el, és először hozott létre egy luxus rózsás női illatot: a BELLA-t. Ez a nőiesség és a karakter erejének megfelelő florientális illataként jött létre. Az UOMO Eau de Toilette a férfiak számára a modern siker koncepciójába illeszkedik, és a csábító BELLA női illat mellé egy férfias illatpartnert kínál – ez egy felejthetetlen utazás kezdete Olaszország lenyűgöző tájain.

Az UOMO-val a Baldessarini egy modern, csábító és férfias illatot mutat be, amelyet az Amalfi-part lélegzetelállító tája és az olasz “La Dolce Vita” életszemlélet ihletett. A kifejező kompozíció a tengerpart frissességét árasztja, és a bőrön finoman átalakul egy fűszeres, fás kompozícióvá.
„Az UOMO-hoz a lélegzetelállító Amalfi-parton és a Dolce Vita olasz atmoszférájában találtam ihletet. A tengerparti hangulat frissessége finoman fűszeres és fás kompozícióvá fejlődik. Gyönyörűen beágyazva egy csábító virágos szívbe és erős, férfias alapba. Az UOMO a csábító Baldessarini Bella illat tökéletes kiegészítőjének újraértelmezése.”
Maurus Bachmann, parfümőr

Baldessarini UOMO

Baldessarini UOMO 2023. október elejétől a szaküzletekben és a kijelölt drogériákban lesz elérhető.

___