Szépségápolás

Beauty Omega 7 – igazi táplálék a bőr számára!

Mindig felhívom rá a figyelmeteket, hogy a bőrünket nem elegendő kívülről táplálni, hanem fontos, hogy a megfelelő belső támogatást is biztosítsuk a számára! Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy a célzott bőrápoló kozmetikumok mellett olyan étrend-kiegészítőket is válasszunk, melyekben a megfelelő összetevők hatékonyan táplálják a szervezetünket. Ilyen például a Beauty Omega 7 étrend-kiegészítő kapszula is, mely homoktövis bogyó olajat, ligetszépe olajat, cinket és vitaminokat is tartalmaz.

A Beauty Omega 7 étrend-kiegészítő kapszula, homoktövis bogyó olajat, ligetszépe olajat, cinket és vitaminokat is tartalmaz

Korábban már fogyasztottam a Vitabalans Beauty tablettát, ami nagyon bevált, ezért ezt az újdonságot is ki kellett, hogy próbáljam! Az összetevőket illetően engem teljes mértékben meggyőzött, mert a homoktövis bogyó- és a ligetszépe olajról már tudtam, hogy nagyon hatékonyak. Ez az új, Beauty Omega 7 kapszula hozzájárul a bőr és a nyálkahártya megfelelő állapotához, melyben az alábbi összetevők játszanak igazán fontos szerepet:

  • A homoktövis, más néven Hippophae rhamnoides, az egyik legtáplálóbb és vitaminokban leggazdagabb gyümölcs/gyógynövény a növényvilágban. A homoktövis bogyó és levél közel 250 biológiailag aktív természetes eredetű komponenst, értékes fitotápanyagot tartalmaz.
  • A Cink egy nélkülözhetetlen ásványi anyag, hozzájárul a bőr normál állapotának a fenntartásához és megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.
  • Az A-vitamin hozzájárul a bőr hosszan tartó szépségéhez, szerepe van a sejtspecializáció folyamatában, emellett a normál látás fenntartásában is segít.
  • Az E-vitamint megvédi a sejteket az oxidatív stressztól.
  • Az anyagcsere-folyamataink egyik kulcsszereplője a B5-vitamin, mely minimális mennyiségben gyakorlatilag minden ételben megtalálható. Segíti az anyagcsere-folyamatokat és hozzájárul a mentális teljesítmény normál működéséhez.
Ez az Beauty Omega 7 kapszula hidratálja, erősíti és védi a bőrt és a nyálkahártyát is

A Beauty Omega 7 étrend-kiegészítő 120 kapszulát tartalmaz, melynek ajánlott mennyisége napi 2 kapszula, így 60 napig elegendő egy doboz. A terméket laktóz- cukor- és gluténmentesen étkezők is fogyaszthatják.

Vegyél részt a VITABALANS LADY adventi kalendárium nyereményjátékában!

Mint minden évben idén is megrendezésre kerül a VITABALANS LADY adventi kalendárium nyereményjátéka – 2021.12.01-12.29-ig – a https://vitabalanslady.com/hu/ weboldalon, ahol a résztvevőknek egy kérdőívet kell kitölteniük és beküldeniük a nyereményekért. Minden héten kisorsolásra kerül egy Marimekko neszeszer kiegészítőkkel, melynek értéke több mint 30.000 Ft, így érdemes egy pár percet rászánni.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

___