Lifestyle, Szépségápolás

BEAUTY & Style imádók figyelem!

A piaci trendeket követve új kiállítással jelentkezik a Hungexpo. Az október 26–28. között megrendezett BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a szépségipar legnagyobb hazai seregszemléje lesz, ahol az iparág három nagy területe – kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás – vonultatja fel innovációit és a legújabb termékeit. A kiállítást, amelyen csaknem 60 kiállító több mint 100 márkája vesz részt, versenyek, bemutatók, valamint a szakembereknek és a nagyközönségnek szóló előadások is kísérik.

A szépségipar a 21. század második évtizedének egyik legjobban fejlődő iparága. Évente csaknem 7 százalékkal bővül, gyorsabban, mint a világ GDP-je. A növekedés Magyarországon is jól érzékelhető, a hazai kozmetikai piacon tevékenykedő cégek rengeteg újdonsággal lepnek meg engem is, szinte minden hónapban. Ezt a trendet felismerve indítja útjára új kiállítását a Hungexpo, a BEAUTY& Style-t. A kiállítás nagykövete Debreczeni (Annoni) Zita, aki – mint mondta – örömmel vállalta el ezt a megtisztelő felkérését. „Annyi információ zúdul ma ránk, hogy nehéz lépést tartani az újdonságokkal a szépségipar területén is. Nagy segítséget jelent, ha ezeket az információkat csokorba szedve, egy helyen, profi szakemberek tálalásban ismerhetjük meg” – mondta a modell.

A részvevők a három nap folyamán előadásokat hallgathatnak a városi, stresszes életmód bőröregítő következményeiről, a természetes bőrmegújításról, a köröm-deformitások innovatív kezeléséről, a szív- és érrendszeri betegségek hatásairól a lábápolásra, a legújabb hajápolási trendekről és a szépségipari vállalkozások menedzseléséről is. A kiállítás színpadán különböző bemutatók váltják egymást. Az elsősorban a nagyközönségnek szóló eseményeken több országos, illetve világbajnok is testközelbe hozza a legújabb trendeket. A látogatók a rendezvényen találkozhatnak például az Adrienne Feller, Académie, Ilcsi, Charlotte Meentzen, Revlon, Lash & Lashes, Dr Hazi, Alissa Beauté, Tigi, Bielenda, Cosmix, Indigo Nails, a CND Nail Lounge, Karaja, Panarom, Olaplex, Peggy Sage, Szépségakadémia, Sugarbearhair vagy a TianDe márkákkal is. A márkák teljes és még bővülő listájét ide kattintva tudjátok megnézni.

A kiállítás 26-án, pénteken 10.00–19.00-ig, szombaton és vasárnap 10.00–18.00-ig tart nyitva. Szakemberek és kiállítói e-tickettel rendelkezők számára, online regisztrációt követően a belépés ingyenes. Ugyancsak költségmentes a kiállítás látogatása Glamour-kupon felmutatásával (a kupont látogatói karszalagra kell cserélni a III-as fogadócsarnokban a hoszteszeknél). Online elővételben vásárolt belépőjegy, regisztráció nélkül: 1800 Ft +250 Ft kezelési költség jegyenként. Napijegy a helyszínen: 1800 Ft, kedvezményes jegyek: 1300 Ft.

Látogassatok el Ti is erre a szuper programra!:)