Lifestyle

Bekeményítettem egy kis személyi edzéssel…

Úgy néz ki, hogy a nehezen formálható csoportba tartozik a testem, így már nem elég, ha lightosra veszem az edzést, be kell keményítenem! Mindig féltem a személyi edzéstől, mert szeretem, ha én osztom be a kapacitásomat, de úgy néz ki, hogy eljött az a pont, amikor fel kell adni az elveimet és egy szakemberhez kell fordulnom. Szerintem minden Anyuka tudja, hogy milyen az amikor szülés után megváltozik a teste, amit bizony a mindennapi teendők és a munka mellett nehéz formában tartani és időt szakítani rá.

personal1

Már írtam Nektek az inftratréner edzéseimről, amit most egy személyi edzéssel is kiegészítettem, Varga Dóri lett a mentorom, akivel átbeszéltük, hogy milyen gyakorlatokat kell végeznem, ahhoz, hogy sikeresen tudjam beindítani az alakformálásomat. Egy lazának tűnő bemelegítés után – ami igazából arra jó, hogy bemelegedjenek az izmok és növeljük a pulzusszámot: elipszis, futás – elkezdtük a funkcionális tréninget. Én a hasamra, a fenekemre, a combomra és az integető izmaimra szerettem volna fókuszálni, ami természetesn nem zárta ki a többi izomcsoport átmozgatását sem.

Personal2

Rengeteg féle gyakorlatot mutatott Dóri, amik azért is tetszettek, mert akár otthon is tudom őket csinálni, persze a legtöbbnél fontos, hogy egy szakember is felügyelje a mozdulatsorokat, mert a megfelelő tartás nélkülözhetetlen egy adott mozgás elvégzéséhez és bizony otthon ezt nem mindig tudjauk szakszerűen kivitelezni.

Personal3

Az edzés során használtunk gépeket, de emellett a medicin labda, az x-co tréner, az smr henger, a step pad, a diner párna és a g-flex fexibilis rúd is helyet kapott. Rengeteg olyan feladatot végeztünk, ami a mélyizmokat is erősíti, ami nagyban hozzájárul a derék-hát-gerincfájdalmak kialakulásához, így ezzel ezeket is nagy mértékben meg tudjuk előzni.

personal4

Az edzést egy átfogó stretchinggel, nyújtással zártuk, ami a Férjem szerint – aki masszázs terapeuta – az egyik legfontosabb része a programnak. Ezzel megelőzhetjük az izomláz kialakulását, segíti az izmok regenerálódását és testileg, illetve lelkileg is elazzít az edzés végén. Szóval Hölgyeim nem győzlek Titeket is motiválni a mozgásra. Én a Nice Body Studio gyönyörű termében izzasztom magam, ha útba esik és van kedvetek, akkor gyertek Ti is! A személyei edzés és az infratréner mellett hullámmaszázs terápia és menő Coffe Love szolárium is vár Titeket!