Szépségápolás

Bemutatkozik az átfogó hatású DeeplyRooted® System, a hajápolás új kategóriája!

Az új, átfogó hatású DeeplyRooted® System, a hajápolás új kategóriája! Minden nő egészséges, dús és szép hajkoronára vágyik, amit magabiztosan viselhet a mindennapokban. Sajnos a külső és belső stressz tényezők, a horomonok, a változó világunk hatással vannak a hajunk szerkezetére is, ezért kell biztosítani számára a megfelelő támogatás. Ezekben az újdonságokban klinikailag bevizsgált nővényi hatóanyagokból készült formulák lapulnak, melyek mindegyike kimagasalóan hatékony. Ismerd meg részletesen is az újdonságokat!

Hush & Hush

DeeplyRooted® Supplement – kapszula az erősebb, hosszabb, dúsabb hajért

Ez a hiperkoncentrált nutraceutikália nem csak a felszínen hat; klinikailag igazoltan hatásos összetevőivel a hajat belülről is regenerálja. Ez az átfogó, a haj egészségét támogató étrend-kiegészítő bevált vitaminok, ásványi anyagok, növényi anyagok és szabadalmaztatott összetevők erejét használja fel, hogy megakadályozza a haj ritkulását és hullását. Bizonyítottan segíti az új hajszálak növekedését és javítja a haj általános egészségét. Klinikai vizsgálatokban az alanyok 91%-a arról számolt be, hogy a hajuk általános növekedésnek indult.

Hush & Hush

DeeplyRooted® Shampoo – Hámlasztó hajtisztító

Ez a gyengéden hámlasztó sampon, gondoskodik a táplálásról az egészségesebb fejbőrért és a hosszabb, dúsabb, erősebb hajért. Hihetetlenül kellemes és nyugtató a finom mentolos-citrusos illat a hajmosás kezdetétől a végéig. Frissíti a fejbőrt és biztosítja a megfelelő táplálását.

Hush & Hush

DeeplyRooted® Conditioner –  Intenzíven tápláló hidratáló

Ez a mélyen hidratáló, olívaolajas LipoBeadsTM felvitelkor aktivizálódik, majd ez az intenzíven tápláló kondicionáló visszaadja a haj dússágát és puhaságát. Észrevehetően csökken a hajhullás a hajfésülés közben, a végeredmény pedig a puha és sima haj.

DeeplyRooted® Serum – Celluláris helyreállító kezelés

Könnyű és erős hajszérum, amely klinikailag bizonyítottan táplálja a fejbőrt, csökkenti a hullást és klinikailag igazoltan revitalizálja az egészségét vesztett hajat. Nagyon kíváncsi vagyok a termékek hatékonyságára, mert már a lányaim születése óta próbálom helyrebillenteni a hajam szerkezetét és ez a termékcsalád igen ígéretesnek tűnik ahhoz, hogy ez végre sikerüljön!

Hush & Hush

A Hush & Hush prémium étrend-kiegészítő márka a luxus táplálkozás és az egészséges életmód termékeit hozza el nekünk. A Hush & Hush termékek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek Clean Clinical Vitamins ™ vitaminokkal. Az összes készítményük a szervezet természetes védekező rendszerét támogatja és regeneráló erővel bír, hála a tudományosan bizonyítottan hatásos vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékének, melyet minden egyes adagban, minden alkalommal a modern technológia egyesít. Nézd meg a teljes termékpalettájukat és szemezgess a weboldalukról, mert biztosan találsz majd testhezálló kedvenceket!

___