Divat

Bemutatkoznak az answear.LAB újdonságai!

Már be is robbant az őszi szezon, ami azt is jelenti, hogy itt az ideje egy picit frissíteni a ruhatárunkat. A tömeg elkerülése végett az elmúlt hónapokban szinte csak online rendeltem, ezért is mutatnám be Nektek a legújabb trendeket az egyik kedvenc webshopom újdonságaival, aminek a saját márkája most egy teljesen új külsővel jelentkezik. Az Answear.hu oldalán megújul az Answear brand és innentől kezdve answear.LAB néven lesz jelen az online divatpiacon. A márka trendi, időtálló és elérhető darabjairól ismert és szerencsére ezek a jelzők a jövőben is jellemzik majd.

Nézzük meg a következő hónapok kulcsdarabjait:

A farmerek soha nem fognak kimenni a divatból, sőt…! Igazodva az aktuális divatirányzatokhoz frissülnek és mutatják meg teljesen új arcukat. Idén a szakadt farmerek és a rövid állású dzsekik mellett már ruhák, overálok és hosszított kabátok formájában is találkozhattok a kedvenceitekkel.

Megunhatatlan farmerek

A hűvösebb időszak kötelező elemei a kabátok, melyek ma már számtalan fazonban és textúrával elérhetőek. A klasszikusan szűkített casual darabok mellett még mindig hódítanak a teddy maci és a steppelt pufi változatok.

Keypieces kabátok

A nyári ruhákat meghazudtoló könnyedséggel választhatjuk ki az őszi kedvenceinket is. A következő hónapokban is töretlen sikerrel hódítanak a mintás darabok, melyeket új színtónusokkal, vastagabb anyaghasználattal építhetünk be a ruhatárunkba.

Ellenállhatatlan ruhák

A kiegészítők tekintetében is óriási a választék. A visszafogottabb ruhadarabok kedvelőinek érdemes egy dominánsabb fazont vagy mintát választania, aki pedig már a ruhák sokszínűségében kiéli magát, Nekik a klasszikusabb vonalvezetéseket ajánlom.

Domináns táskák

A szezon egyértlemű favoritjai a bakancsok, melyeket ruhával, szoknyával, nadrággal is kombinálhatunk. Lábhossztól és vádli mérettől függően érdemes a hosszabb vagy rövidebb fazonokat kiválasztani!

Must have bakancsok

Nektek, hogy tetszenek az újdonságok, amiket most rendeltem az answear.LAB őszi kollekciójából?!

___