Lifestyle

Bemutatozik az új, Nespresso VERTUO kávégép

Megérkezett a Nespresso legújabb kávégépe a VERTUO. Forradalmi változást hoz a kávézás történetébe a Nespresso által kifejlesztett Vertuo rendszer, amely nemzetközi sikere után már hozzánk is megérkezett. A Vertuo minden eddiginél sokoldalúbb teljesítményre képes és különleges kávéélményt tesz lehetővé az espressótól kezdve a hosszú kávékon át az egészen nagy csészeméretig — mindezt az újhullámos, kézműves kávézók stílusában.

Az új VERTUO kávégép

Az intelligens vonalkód leolvasóval felszerelt kávégép automatikusan kiválasztja az adott kávékapszulához leginkább illő paramétereket, innovatív Centrifusion™ technológiájának köszönhetően pedig selymes, rendkívül gazdag cremaréteggel koronázza meg kávénkat. Minden Vertuo kávéőrleménynek saját egyénisége van – akárcsak nekünk. Itt a lehetőség, hogy felfedezzük a kávék különleges ízeit, élvezetes testességét és hihetetlenül sűrű crema rétegét!

Természetesen a Vertuo mellett továbbra is elérhetők maradnak az eddig ismert Nespresso Original kávégépek és kapszulák, a két rendszer párhuzamosan fog futni egymás mellett.

Nespresso mindig is élen járt a technológiai fejlesztések terén, hiszen a kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy elvigyük a kávérajongók otthonába a tökéletes espresso-élményt. A Vertuo egy újabb lépés a kávézás jövője felé, amelyben az összes létező kávétípus egy gombnyomásra elérhetővé válik a márkától megszokott csúcsminőségben” – mondta Alberto Vercelli, a Nespresso magyarországi vezetője.

Klasszikus espresso és gran lungo vagy egy nagyobb méretű mug…

Könnyű és kényelmes

Mi kell egy csésze kivételes kávé elkészítéséhez? Egy intelligens folyamat, ami pontosan igazodik minden egyes kávékapszulához, bármilyen stílusú kávéról is legyen szó. A Vertuo készüléken felvillanó fény jelzi, hogy a gép automatikusan felismerte a kávékapszulát, és ennek megfelelően állítja be az elkészítés paramétereit – a kávé pedig már el is kezd lefolyni a csészébe. Hogy mi volt ebben a legnehezebb? Az, hogy ennyire egyszerű! Próbáld ki Te is az egyérintéses technológia előnyeit!

A tökéletes kávéélmény nem a véletlen műve!

Több, mint 25 különböző kávéélmény

Miért ragaszkodnánk egyetlen stílushoz, ha többet is kipróbálhatunk? Klasszikus espresso és gran lungo vagy egy nagyobb méretű mug… A tökéletes kávéélmény nem a véletlen műve, hanem tudatos, kompromisszumokat nem ismerő munka eredménye, amely minden egyes csészében magában hordozza a kávé iránti szenvedélyünket. Csak válaszd ki azt a stílust és csészeméretet, ami a legjobban illik a hangulatodhoz és jöhetnek a felejthetetlen Nespresso pillanatok!

Nekem már most van kedvencem, ez pedig a HAZELNUT GOURMET REVERSO, aminek a recptjét érdemes kipróbálnotok:

Hozzávalók:

  • Nespresso Vertuo Hazelino Muffin kávékapszula (230 ml)
  • 50 ml hideg tej (3,5%)
  • 1,5 evőkanál juharszirup
  • kakaópor/kakaóbabtöret (opcionális)

Elkészítés:

Egy nagy csészébe öntsd bele a tejet, és tegyél hozzá 1,5 kanál juharszirupot. Opcionálisan szórd meg kakaóbabtörettel/kakaóporral, hogy a tej egész felületét elfedje. A tetejére készíts egy mogyorós ízű kávét.

Nespresso, What else?!

___