Szépségápolás

Bemutatták a Max Factor új, globális nagykövetét.

A Max Factor örömmel mutatja be Priyanka Chopra-Jonas dinamikus színésznőt, lantrópot és producert, mint új globális nagykövetet és kreatív munkatársat. Az UNICEF jószolgálati nagyköveteként és a nők szószólójaként világszerte Priyanka Chopra-Jonas az átalakulással járó felhatalmazás bajnoka, aki olyan releváns és céltudatos beszélgetéseket kezdeményez, amelyek inspirálják a mai nőket.

A Max Factor az átalakulás útján van. Az egyszerű használatú termékeket kínáló márka frissített megközelítéssel arra összpontosít, hogy képessé tegye közösségét arra, hogy a reflektorfénybe lépjen. Szembe megy ügyfeleivel, akik erős, inspiráló példaképeket keresnek. Az ikonikus termékek, a Hollywoodban született márka gazdag öröksége és az inspiráló nőkkel való együttműködés a márka védjegye.

Priyanka Chopra Jonas elismert színésznőként, énekesnőként, producerként és lantrópként megtestesíti a Max Factor modern célcsoportját. Sikerült felhasználnia gyökereit és Bollywoodban betöltött pozícióját a sztereotípiák elleni küzdelemre és a sokszínűség népszerűsítésére.

Priyanka a Max Factorhoz csatlakozva 2021-ben és azon túl is a nagyszabású szépségápolási kampányok és termékbevezetések arca lesz, kezdve az új Face nity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1 Alapozó kampányával.