Divat

Berobbant a SKECHERS D’LITES 3.0!

Tudjátok, hogy fanatikus Skechers rajongó vagyok, ezért mindig izgatottan számolok be Nektek a márka legújabb kollekcióiról! Végre hozzánk is megérkezett a Skechers ikonikus chunky sneaker legújabb fazonja, a D’Lites 3.0. Az Ázsiában tomboló, világszerte óriási rajongótáborral rendelkező chunky sneaker trend legújabb meghatározó darabjai az egyedi stílus és a tökéletes kényelem jegyében születtek: ott a helyük minden cipőrajongó gyűjteményében!

A Skechers D’Lites 3.0 modelljei Ázsiából indultak hódító útjukra, különleges dizánjukkal pedig már az egész világon a sneaker trendek élére vonultak. Az új modellek  – elődeikhez híven -, mindenütt inspirálóan hatnak a divatrajongókra, mivel előszeretettel variálható mindenféle megjelenéssel, a hétköznapi farmernadrágos szettől a legvadabb szombat esti partiviseletekig.

Csak úgy, mint Camila Cabello világhírű énekesnő, aki a Skechers nagyköveteként maga is szívesen kísérletezik a megjelenésével, bizonyítva, hogy a chunky sneaker egyaránt illik a szakadt farmerhoz és a szexi csipkeruhához. A Skechers két évtizeddel ezelőtt lett a chunky sneakerek úttörője, amikor 1999-ben piacra bocsátotta legendás modelljeit – ami Britney Spears lábain vonult be a világ köztudatba. A stílus haladt a korral, és a vállalat 2007-ben bemutatta a Skechers D’Lites első sorozatát, a korábbi modellek légiesebb változatát. A kollekció azóta is stabil és hűséges vásárlói bázissal büszkélkedhet világszerte, ám Ázsiában kifejezetten az egekbe szökött a népszerűsége. Nekem Ő a nagy kedvencem, mert gyönyörű tavasz/nyári színekben pompázik…:)

A D’LITES 3.0 MODELLEK ELÉRHETŐEK A SKECHERS MÁKABOLTOKBAN: A BUDAPESTI ARÉNA MALLBAN, A WESTENDBEN, A BUDAPESTI  GYŐRI ÁRKÁDBAN, VALAMINT A DEBRECENI FÓRUMBAN.