Divat, Lifestyle

Best of ajándékötletek kismamáknak!

xmas-belly-gift-copy-nyito
Remélem, hogy még sok olvasóm van hozzám hasonlóan pocakos helyzetben és Ők is ugyanolyan izgalommal várják a karácsonyt, mint én. Szeretném egy picit megkönnyíteni azoknak a helyzetét, akik ajándékot szeretnének venni a kedvenc kismamájuknak, ezért készítettem egy kis ajándék ajánlót a számukra!

2016-11_nora_boom_kismamaknak-5_1200x7002

Egy nagyon szépséges kiegészítővel kezdeném a termékek bemutatását, ami nem más, mint a Proud Mama kismama nyakláncai! Ezek a gyönyörű ékszerek nemcsak mutatósak, hanem a pocakban lévő babára is jó hatással vannak. A nyakláncokon lévő medál csilingelő hangja a várandóság ideje alatt megnyugtatja a babát, melyre kisababaként is emlékezni fog. A kollekció egyes darabjai féldrágakövekkel díszítettek, többfunkciósak és méretre igazíthatóak. A nyakláncok mellett karkötők is megtalálhatóak a 2mom kínálatában, amiket úgy terveztek, hogy tökéletesem kiegészítsék egymást!

2016-11_nora_boom_kismamaknak-5_1200x7005

Aki már volt kismama vagy beszélgetett már kismamával az tudja, hogy az áldott állapotban az alvás egy igen kényes téma. Én például csak hason aludtam korábban, ezért nehéz volt a pocakommal átállni az oldalfekvős pózra. Szerencsére találékony tervezőknek köszönhetően a Theraline szoptatós párna a várandóság és a szoptatási időszakban is nagy segítségére lehet az Anyukáknak! Rengeteg hasonló termékkel találkozhatunk a piacon, mégsem ugyanolyanok, minőségükben (és emiatt anyagilag is) nagyban eltérőek. Én az „original” párnát preferálom, aminek a zizegésmentes és szagtalan töltete, mosható huzata és a zipzáras táskája is a kíváló minőséget garantálja. Sokoldalú a használhatósága, a várandóság alatt tehermentesíti a hátat, a hasat, a lábakat (ez nagy segítség az alvásnál!), emellett a szoptatásnál is kényelmes és praktikus! Tönn méretben és rengeteg színben megvásárolható ez a szuper termék a b.boom üzleteiben vagy webshopjában!

2016-11_nora_boom_kismamaknak-5_1200x7004

Nekem óriási szolgálatot tett a pelenkázótáskánk, amit a kislányom 2 éves koráig bőven kihasználtam. Nem is gondoltam volna, hogy ezeket a hasznos kiegészítőket egyszer akár a trendekhez is lehet majd igazítani, pedig a Monkie üzletében és webshopjában kapható Skip Hop pelenkázótáskái igazán stílusos darabok. Egy klasszikus fekete Chelsea, egy dögös piros Grand Central és egy trendi Forma Gray táskát válogattam össze Nektek. Ezek a táskák praktikus zsebekkel, babakocsi hevederekkel, masszív fogórésszel, strapabíró szövettel vannak ellátva, telis tele olyan funkcióval, melyek a kismamák igényeit teljes mértékben kieglégítik! Én például nagyon örülnék egy ilyen kiegészítőnek….:)

2016-11_nora_boom_kismamaknak-5_1200x7003

A Babyctg készülékét azoknak a kismamáknak ajánlom akik szeretik túlaggódni a dolgokat vagy azoknak, akik valamilyen formában veszélyeztetett terhesek (pl.: köldökzsinór a nyakon, kevés magzatvíz, elöregedett lepény stb.) A készülék használatával a kismama korlátlan számú mérést tud készíteni a pocakban lévő babája szívhangjáról, amit egy, a mobiltelefonon működő alkalmazás segítségével tud nyomon követni. Ezeket a méréseket egy Szakorvosi Értékelő Központban egy szakorvos értékeli és a mérést követő 2 órán belül visszajelez, illetve azonnali vészhívást is kezdeményezhet, ha baj van. Ez a kényelmesen, az otthonunkban használható magzati szívhang figyelő biztosan különleges ajándék egy várandós KisMamának.

2016-11_nora_boom_kismamaknak-5_1200x700

Természetesen pocakosan is megengedett a divatozás, pláne akkor hogyha ezek a ruhadarabok a terhesség után, pocak nélkül is hordhatóak. Ma már nem kell elrejtenünk a gömbölyödő formáinkat, inkább hangsúlyozni kell, hogy milyen büszkék vagyunk rá! Én már rengeteg ruhát választottam a b.boom kínálatából (amit ha követitek a blogom, akkor láthattok is), ezért is ajánlom Nektek, hogy például egy ajándék kártya formájában lepjétek meg vele az illetékeseket!

Remélem, hogy Nektek is felkeltette valamelyik termék az érdeklődéseteket és sikerül szemezgetni az ajánlómból! Természetesen a fentiek mellett említhetném még a pocakos fotózást, a gipszkiöntést, a baba-mama jóga bérletet, kozmetikai ajándékcsomagot és még számtalan ötletes meglepetést….:)