Gyerek

Bobojca – egyedi fejlesztésű baba, mama, gyermek és felnőtt termékek

Hamarosan nyakunkon a karácsony, ezért is gondoltam, hogy bemutatok Nektek egy olyan hazai manufaktúrát, akik nagy szakértelemmel és tapasztalattal dolgoznak azért, hogy megsokszorozzák a gyerekek önfeledt és vidám pillanatait, már az első napoktól egészen a kamaszkorig.

Korábban is írtam már Nektek a Bobojca szuper függőhintájáról, de most hatalmas Black Friday akcióval készülnek, úgyhogy érdemes megismerkednetek a többi termékükkel is, melyekre 2020.11.27-én szuper árakon fogtok tudni lecsapni.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Bobojca:fuggo hinta.jpg
Függőhinta

Nekünk nagy kedvencünk a Palinta függőhinta, amit a nagylányom sokat használt. Ez az ötletes termék nemcsak dizájnos eleme lehet a gyerkszobáknak, hanem egy különleges mozgásfejlesztő kiegészítő is, mely segíti a kicsik ellazulását, megnyugvását. Csepp formája lehetővé teszi a bekuckózást (200kg-ig terhelhető) és a tér minden irányban történő mozgása sokkal nagyobb élményt nyújt egy hagyományos hintánál. A huzat és a párna is anti-allergén, mely levehető és könnyen tisztítható. Ez a cuki “nyugi-kuckó” jelenleg 9 féle színben elérhető, válasszátok ki a kedvenceiteket!

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Bobojca:fapalinta mix.jpg
Fapalinta

A Fapalintáról hallottatok már? Ezt a terméket mi még nem próbáltuk, de nagyon erősen gondolkozom rajta, hogy ott lapuljon-e az idei karácsonyfa tövében?! Ez a hinta ezernyi játékélményt rejt, lehet híd, akadálypálya, alagút, csúszda, csónak, libikóka és még sorolhatnám. A család minden tagja megtalálhatja rajta azt a mozgásformát, amiben leginkább segíthet. Nagyobb gyerekeknek erősítő feladatokat és tornagyakorlatokat is lehet rajta végezni, de akár jógapartnernek is tökéletes. Ugye, hogy a legegyszerűbb játékok szoktak lenni a legnagyszerűbbek?

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Bobojca:macaron parna.jpg
Macaron babzsákpárna

A gyerekszobák évről-évre folyamatosan átalakulnak. Lili a suli kezdete óta rengetegszer rendezte már át a szobáját és mindig kitalál valami új dizájnt. Most ezeket a cuki Macaron babzsákpárnákat szemelte ki magának, hogy tanulás után legyen egy kis “fetrendője”, ahol el tud lazulni. 8 féle színben tudjátok megrendelni őket, egymagukban, de több szín mixelésével is szuperül mutatnak. A párnák belsejében lévő polistirol golyóknak köszönhetően megfelelő támasztást biztosítanak, amivel fel lehet venni a helyes testtartást, illetve mivel nincsen pereme, így a kisbababák is jól elszórakoztatják magukat rajta, anélkül, hogy hirtelen a földön landolnának. Nektek, hogy tetszenek?

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Bobojca:Babzsakfotel mix.jpg
Babzsákfotelek

A babzsákpárnák szinte ikertesói a Babzsákfotelek, melyek kisebbeknek és nagyobbaknak is készülnek a márka portfóliójában. Az első prototípust a márka tulajdonosa a kislányának készítette, amit folyamatosan újratervezett, ahogyan nagylánnyá cseperedett és így születtek meg egymás után ezek a szebbnél szebb kiegészítők. A babzsák belsejében található megszámlálhatatlan apró kis gyöngyöcske átöleli a gyerekeket, amikor belehuppannak, optimális tartást adnak a hátnak, a gerincnek, illetve kényelmes ülést biztosítanak. Válaszd ki a kedvenc mintádat!

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Bobojca:nyito.jpg
Tönköly- és sópárnák

A párnák is nélkülözhetetlen kiegészítői a gyerekszobáknak, melyeket só-, illetve tönköly változatban is el tudtok érni a Bobojca kollekciójában. A tönköly évek óta a párnák értékes töltőanyaga, természetes kovasav tartalmának köszönhetően nyugodt, stresszmentes és egészséges alvást biztosít. A párnák ergonomikus, optimális kialakítása megtámasztja a fejet és a nyakat is, így a mindennapos használatukkal segítenek a migrén, a fejfájás, az álmatlanság és a stressz tüneteinek az enyhítésére is. A sópárnak is rendkívül hasznos kiegészítők. Az apró sósó részecskék belégzése jótékonyan ápolják a nyálkahártyát, védőréteget képeznek, melyekben kevésbé tudnak a kórokozók elszaporodni. Ezek a cuki kis barátok remekül alkalmazhatóak fül- és arcüreg gyulladásra, hörghurutra, lehűtve pedig jegelheted vele a sérülések vagy akár oltás utáni gyulladást.

Te, melyik mintával választod?

Lilien és Léna is nagy Bobojca rajongók

A Bobojca webshopjában még sokféle szuper kiegészítőt találtok, érdemes szemügyre vennetek a praktikus játéktároló szőnyegeket, a cuki babafészkeket, a baba-mama párnákat vagy a gyönyörű horgolt szőnyegeket is. Ne felejtsétek el, hogy 2020.11.27-én Black Friday akcióval várnak Titeket! Addig is kövessétek a márka facebook és instagram oldalát, hogy első kézből értesüljetek az akcióikról, újdonságaikról!

___