Szépségápolás

Body Spa – új VAGHEGGI kényeztető testápoló termékek

A bőrünk ápolása nem csak az arcunkon kulcsfontosságú, hiszen a testünk is megérdemli a kényeztetést! Engedd, hogy az új Vagheggi Body Spa termékek bevezessenek egy új világba, ahol a bőrápolás több, mint egy rutin, egy teljes érzelmekkel teli, holisztikus élmény.

Miből áll az új termékcsalád?

Body Spa tápláló testradír 200 ml 
Nádcukorral és kávéőrleménnyel gazdagított tápláló testradír, amely megújítja, radírozza a bőrt, az olajok és a kakaóvaj táplált és selymes bőrt biztosít biztosítanak.

Body Spa hidratáló testápoló 250 ml
Kakaóvajjal valamint hialuronsavval van gazdagítva. Ezek az összetevők arra szolgálnak, hogy egész napos táplált, hidratált és selymes bőrt biztosítsanak. A kakaóvaj ismert hidratáló és tápláló tulajdonságairól, míg a hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt, és segít megőrizni annak rugalmasságát. Ezen kívül a terméknek valószínűleg kellemes kakaós illata is van, ami tovább fokozza az élményt.

Body Spa intenzív aroma olaj 
Illatos testolajak, háromféle illatban:

  • Sunset: Zöld és friss illatjegyek, ibolya, rozmaring, petigraine, és fás illatok, tiszta energiák a lélek és a test revitalizálásához, mintha mezítláb sétálnánk a frissen vágott füvön. 
  • Sunrise: A reggeli ébredést idéző illatok érvényesülnek, a frissen sült keksz, a tej, a puding, a cukor és a mandula illatára emlékeztetnek. 
  • Midnight: Érzékiség és luxus, bergamott, dohány, kömény, borostyán, az olasz nyári meleg éjszakákat felidéző meleg fűszeres illat.

Magában is használható, de ideális testápolóval vagy masszázskrémmel kombinálva.

Készen állsz egy egyedülálló testápolási rutinra?

___