Divat

Brazil életérzés az Ipanemától

A nyár közeledtével előtérbe kerülnek a stílusos papucsok és szandálok, melyek idén is változatos formákkal, izgalmas színekkel és trendi stílusokkal köszönnek vissza az üzletek polcairól. Nekem a papucsok kiválasztása kapcsán is igen magasak az elvárásaim, ezért már évek óta vannak kedvenc márkáim, amik közül most az Ipanema újdonságait szeretném Nektek bemutatni.

Ipanema
A Te ruhatáradba is érdemes lesz becsempészni!

Az Ipanema papucsok és szandálok hűen tükrözik az igazi, kirobbanó és életigenlő brazil életérzést, mindemellett a márka a környezetvédelem és a női önmegvalósítás elkötelezett hívei is. Lábbelijeik egyedi dizájnjukkal, vibráló színeikkel és magas minőségükkel a nyári szezon nélkülözhetetlen darabjai, melyeket most a Te ruhatáradba is érdemes lesz becsempészni!

Ipanema

Kollekcióikban többféle fazonnal is találkozhattok, elérhető klasszikus flip-flop papucs, lábujjközti változatok, sima és díszített fazonban is, keresztpántos, duplapántos fazonok, szóval biztosan mindenki megtalálhatja a számára legjobb darabot. Pántjaik és a talpuk is nagyon kényelmes, azért is szeretem őket, mert annak ellenére, hogy műanyagok, sehol nem vágnak be, nem karcolnak és a talpuk is elég vastag ahhoz, hogy ne úgy érezzük, hogy a földön sétálunk. A trendi dizájn mellett fontos megemlítenem azt is, hogy minden darab 100%-ban vegán és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készült, gondoltad volna?

Ipanema

Egyszóval minden korosztály számára ajánlom, a gyerek modellek is nagyon cukik, érdemes megnézned a teljes kollekciójukat!:)

Ipanema
Ez lett az idei kedvencem!:)

___