Gyerek

Búzavirág Gyermektábor

Anyukaként nekem mindig izgalmas, kihívásokkal teli feladat megtalálni a lányaimnak a megfelelő nyári táborokat. Vannak kedvenceink, amiket már kipróbáltunk és írtam is róla Nektek, de folyamatosan nyomon követem az aktualitásokat és sok tapasztalatot hallok az Anyukáktól is, amiket szeretek Veletek is megosztani. Most egy Pusztaszemesi nyári táborra szeretném felhívni a figyelmeteket, a Búzavirág Gyerektáborra, ahol néphagyományőrző- és készségfejlesztő foglalkozások, egyéni-és csoportos fejlesztések, felmérések várják a kicsiket.

A tábor megálmodója Barbara, aki pedagógus, óvoda-és néptáncpedagógus, népi gyermekjáték oktató, alapozó mozgásteraputa és GOH/GMP terapeuta. Ő a megálmodója a fantasztikus programoknak, amit a gyerekek magával ragadó környezetben élvezhetnek a nyár folyamán. A programok között szerepelnek komplex fejlesztő foglalkozások, állatsimogatás, gyógy- és fűszernövény, illetve illóolajak megismerése, szörp és befőtt főzés, a gyerekek elsajátíthatják a sajtkészítés fortélyait is vagy akár részt vehetnek fafaragásban, népi játékokban, illetve néptáncolhatnak is.

A tematikus programjaikat meg tudjátok nézni a facebook és az instagram oldalaikon is, érdemes szemügyre vennetek őket, hogy mikor milyen foglalkozásokon lehet részt venni. A Játék-és élmény tábor 45.000 Ft/turnus/5 nap, a Komplex fejlesztő és a KalandoZoo élménytábor 55.000 Ft/turnus/5 nap, de lehet csak egy-egy napon is ellátogatni hozzájuk, ami 12.000 ft/fő.

Képek formájában megosztok Veletek egy kis ízelítőt, látogassatok el hozzájuk, ha a Balaton környékén jártok!:)

___