Szépségápolás

BYE-BYE striák és pigmentfoltok!

Sokan nem tulajdonítanak a testük bőrének ugyanolyan törődést, mint az arcbőrüknek, pedig megérdemlik! A leggyakoribb megoldandó problémáink közé tartoznak a látható striák, de a pigment- és a napfény okozta foltokat is említhetném, ami igen gyakori probléma. A NIVEA most a LUMINOUS630® termékcsalád testápoló termékeiben hatékony megoldást kínál a kezelésükre.

2020-ban dobta piacra a NIVEA a Cellular Luminous630® bőrápoló termékcsaládját, amely 10 éves alapos kutatás eredménye és melynek során a szakértők több mint 50 000 molekulát teszteltek. Végül a 630-as molekula bizonyult a leghatékonyabbnak, amely kiegyenlíti a pigmentációt, ezzel csökkentve a sötét foltokat. A sikeres termékcsalád most újabb két taggal bővül, melyek a testápolás területén nyújthatnak segítséget. Ezek a termékek azoknak fogyasztóknak készültek, akik csökkenteni szeretnék a striák és a pigment- vagy a napfény okozta foltok láthatóságát.

Striák – az egyik leggyakoribb probléma a testápolásban

Világszerte a lakosság 40%-a küzd striákkal. Előfordulásuk leggyakoribb oka a testsúly gyors ingadozása. A súlygyarapodás vagy az izomtömeg növekedése következtében a bőr gyorsan megnyúlik, ami a kötőszövetek túlzott feszülését okozza. Az elasztikus szálak elszakadnak, ami a bőr felszínén kis hegek – striák – formájában jelennek meg. Ez gyakran előfordulhat terhesség alatt, amikor a vér hormonszintje is megváltozik. A hormonális változás tehát egy másik tényező a striák kialakulásában, amely következményeként a bőr rugalmassága meggyengül. Emellett a striák megjelenését genetikai hajlam is okozhatja.

Ha sötét foltoktól szenvedsz

A pigmentfoltok és anapfény okozta foltok egy másik probléma, amelyre sok fogyasztónk keresi megoldást. Olyan helyzetekben fordulnak elő, amikor a melanin pigment egyenetlenül termelődik a bőrben. Kialakulásukat befolyásoló tényezők a védekezés nélküli napozással és az életkorral hozhatóak összefüggésbe. Gyakran előfordulnak terhesség és menopauza idején is, amikor a hormonszint megváltozik, emellett ezek még a zsíros és pattanásokra hajlamos bőrű embereken is megjelenhetnek. Ezek nyomokat hagynak a bőrön, amik sötét foltokhoz és egyenetlen elszíneződésekhez vezetnek. Mindez, a striákhoz hasonlóan, az öröklődéssel is összefügg.

Végeredményképpen ezek a problémák nemcsak a kinézetünket határozzák meg, hanem a pszichésen is megviselhetnek, de szerencsére ezen problémákra is létezik megoldás:

  • NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérum testre

Ez a rendkívül hatékony összetételű olaj-szérum a LUMINOUS630® szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza, amely egyenletessé teszi a bőr tónusát és jelentősen csökkenti a terhesség vagy a hormonális válltozás és a testsúlyingadozás okozta pigmentfoltok és striák láthatóságát. Atermék rendszeres használatával megelőzhetőek az új striák kialakulása. Közvetlenül a szérum felvitele után a bőr 48 órán keresztül puhává és simává válik. Az első látható eredmények 2 hét után jelentkeznek, majd a bőr egy hónapos rendszeres használat után éri el a kívánt állapotot.

Ajánlott fogyasztói ára: 7429 Ft/ 100 ml

  • NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló

A krém állagú formula ápoló összetétele nemcsak kényezteti a bőrt, hanem hozzájárul a striák és a pigment- vagy a napfény okozta foltok halványítsához. A LUMINOUS630® szabadalmaztatott összetevőnek köszönhetően egységesíti a bőr tónusát, csökkenti a striák és a pigmentfoltok láthatóságát mindössze 4 hét rendszeres használat után. Ezen kívül azonnal és intenzíven táplálja a bőrt, illetve 48 órán át tartó hidratáló hatással is bír. A NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Testápoló, nem kombinálható a NIVEA Luminous630® Even Skin Tone Olaj-Szérummal!

Ajánlott fogyasztói ára: 5999 Ft/200 ml

Fontos, hogy a két terméket nem szabad együtt használni!

Készen állsz a striák és pigmentfoltok eltűntetésére?

___