Divat

#CATCHTHEMOMENTHU

Már több hete vagyunk ” karanténban”, ami sokakban elindította a belső motivációt az otthoni edzéshez. Szerencsére az internet rengeteg változatos edzésprogramot kívál, ahol levezethetjük a felesleges energiáinkat és mentálisan karban tarthatjuk magunkat. Az Answear.hu fotópályázatán szuper nyereményekkel lehetsz gazdagabb minden hónapban, ha részt veszel a “CatchTheMoment” kampányukban. Tölts fel Te is egy képet az Instagram oldaladra áprilisban a #sportathome témában, használd a #CATCHTHEMOMENTHU hashtaget, jelöld meg az @answear_hu oldalát a képen és mutasd meg, hogy Te hogyan látod a világot, milyen edzésformában teljesedsz ki! Minden hónapban új téma és új nyeremények várnak! 🙂

Ebben a nehéz helyzetben és felgyorsult világban a munka, a tanulás és a mindennapi feladatok mellett kevés időnk marad élvezni a pillanatot. Épp itt volt az ideje, hogy egy picit lelassuljunk és ez megváltozzon. Fontos, hogy álljunk meg, nézzünk körbe és értékeljük az apróságokat, amik boldoggá tesznek minket. Fedezzük fel a mindennapokban rejlő szépséget és mutassuk meg, hogy milyen változatos, meglepő és színes a világunk.

Most itt az ideje, hogy készíts egy fotót a hónap témájában és töltsd fel az Instagram profilodra. Ne felejtsd el használni a #CatchTheMomentHU kötelező hashtaget és a fotón taggeld be az Answear.hu oldalát! A kialakult helyzetben a #stayhome mozgalomra rákapcsolódva olyan képeket várnak el, ahol azt mutatjátok meg, hogy hogyan edzetek otthon, a négy fal között. Legyen ez jóga, online tréning, trx, aerobic vagy bármilyen mozgásforma.

Nekem már megérkezett a várva várt outfittem a BodyArt edzésprogramjaimhoz, Te milyen mozgásoformában bontakozol ki?