Szépségápolás

Cellular szérumok

A Nivea újdonságai közül két professzionális Cellular szérumot szeretnék Nektek bemutatni, melyek szuper értékes összetevőkkel gazdagított formulájuknak köszönhetően akár 7 nap alatt képesek megújítani az arcbőrt.

Nivea

Az egyik a Cellular Phyto Retinol hatású professzionális szérum, mely használatával a bőr selymesebbnek, puhábbnak és egyenletesebbnek érződik. Elsőre furán hangzik, de a 9% ápoló komplex mellett, szőrös farkasfog (Bidens Pilosa) is lapul a tégelyben, mely értékes kozmetikai összetevő, mint a retinol. 7 nap alatt segít a finom vonalak és a ráncok csökkentésében, illetve finomítja a bőregyenetlenségeket. Reggel és este ajánlott a használata, maximum 8 nyomásnyit érdemes felvinni a megtisztított bőrre. Használható arcra, nyakra és dekoltázsra is és igazából minden bőrtípus számára ajánlott.

Nivea

A másik termék, a Cellular Hyaluron, ami az ápoló komplexek mellett a már a jól ismert hialuronsavval dúsított. Hidratálja és nedvességgel tölti fel a bőrt, használata friss és feszesebb tónusokat eredményez. Ezt a terméket is a napi arcápolási rutin alkalmával célszerű elvégezni, reggel és este is alkalmazható.

Mindkét termék bőrbarát és bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra alkalmas. (Ajánlott fogyasztói áruk: 6899 Ft)

___