Divat

Cipellős trendtippek az őszi-téli szezonra

Igazából a stílusoddal is elmondhatod, hogy hogyan érzed magad! A DEICHMANN új őszi-téli kollekciójában minden érzelmi állapothoz megtalálod a tökéletes darabot. 

DEICHMANN

A friss kollekció tele van ellentétekkel, többféle stílussal találkozhatunk egyszerre: mindenki megtalálhatja a hozzá és a hangulatához illő lábbelit, akár hétköznapokra, akár különböző programokra keresünk egy-egy darabot. Az elegánsabb cipők és a csajosabb, dekoratív cipzárakkal díszített bakancsok, valamint kristályberakásokkal hódító sneakerek mellett a lazább stílust kedvelők vagy a vagány punkos darabok rajongói is találnak kedvükre való magasszárú chelsea modelleket, feltűnő talpú loafereket, all black bakancsokat.

DEICHMANN

Laza, sportos és csillogó

A sneaker a hidegebb hónapokban is megállja a helyét. Bátran válasszunk egy csillogó darabot, hiszen a csillogás és a sneaker fogalma már rég nem ellentmondásos! Különösen szépek a fényes kristályokkal, csillámokkal, szegecsekkel díszített fehér, fekete és bézs modellek, vagy az all over white modellek rozéarany metálos díszítésekkel.

DEICHMANN

Klasszikus és punkos

Az idei őszi-téli szezon chelsea vagy lace up bakancsaival, valamint bokacsizmáival igazán stílusosak lehetünk a mindennapokban.

A klasszikus modelleket játékos cipzárak, a talprészen metálos díszítések teszik különlegessé. A vagányabb, punkos stílust kedvelők is találnak izgalmas darabokat a kollekcióban: lace up bakancsokat, hosszú szárú csizmákat vagy worker bakancsokat. Durva talpak, feltűnő csatok, fűzőlyukak, szegecsek, all-over metallic és lakk optika – ezekben a modellekben felszántjuk az utcákat!

DEICHMANN

Lázadó klasszikusok

A chelsea bakancsok ebben a szezonban nem csak a klasszikus, elegáns stílust kedvelők kedvencei lesznek. Különböző szármagasságú, erőteljes talprésszel és sarokkal jelentkező, lakk optikás darabok is helyet kaptak a kollekcióban, nagy láncok és kapcsok teszik teljessé a szemet rabul ejtő megjelenést.

A loaferek között is találhatunk stílustörőket: az őszi-téli modellek chunky talpmegoldásaikkal hódítják meg a divatrajongók szívét.

DEICHMANN

Színek

Az őszi-téli szezon darabjai mély feketében és az olyan természetes színekben jelentkeznek, mint a khaki, a barna, az őszies piros, a bézs vagy a taupe.

Ugyanakkor egy trend az egész kollekción végigvonul: a fehér árnyalatok. A loaferektől a lace up modelleken át a bakancsokig, hosszú szárú csizmákig és sneakerekig. A különböző fehér tónusok, a csontfehér, off white, krémszín, bézs, egyaránt jól passzolnak a hétköznapi és a különleges stílusokhoz is.

DEICHMANN

5th Avenue – modellek – Városi elegancia

Maximális minőség, maximális stílus – ezt képviselik a 5th Avenue exkluzív márka bőrmodelljei. Klasszikusan elegáns bokacsizmák különböző szármagasságokkal, ék-, és blokksarkokkal, illetve vagány combat bakancsok és chelsea modellek is találhatók a márka kínálatában.

A feltűnő megjelenésről a vastag talpú bakancsok gondoskodnak. A chelsea modellek új, durvább oldalukat mutatják: plató talppal, hosszú szárral és különböző szárszabásokkal jelentkeznek. De már a nagy csatok és deko-cipzárak is punkos jelleget kölcsönöznek az outfitnek. Kontrasztokban gazdag a színválasztás is: az all black lehet klasszikus és grungy is. A lágy tónusok széles választéka a „back to nature” trendjét karolja fel: a barnától a taupe árnyalatokon át a konyak és khaki színekig. Az elegáns megjelenésről gondoskodnak ezen kívül a világos bézs árnyalatok, a krémszín, az off white, a csontfehér és a homoktónusok.

Én biztos fogok szemezgetni az új Deichmann kollekcióból, és Te?

___