Szépségápolás

Circular Beauty az illatszeres polcon

Let’s CARE! – vagyis gondoskodjunk együtt bolygónk jövőjéről!

A fenntartható vásárlás sokak számára ma már magától értetődő. A „tiszta”, ökológiailag felelős módon előállított termékek iránti igény korábban nem tapasztalt módon növekszik a kozmetikumok piacán is. A CARE, az új illatmárka egyszerre felel meg a fenntarthatóság és a személyes egészség iránti igényeknek – s ehhez értéknövelt módon újrahasznosított összetevőket használ fel.

Ebből az innovatív koncepcióból született a három illatköltemény: a Second Skin, a Clean Silk és az Energy Boost, mindhárom fenntartható, állatkísérlet-mentes, és kompenzálja a saját széndioxid-lábnyomát. A tiszta receptúra szerint, a nulla hulladék elvhez híven a kidobástól megmentett összetevőkből készülő termékcsaládot újrahasznosított anyagokból gyártott flakonban kínálják, így teljesül a mottó: okos és jó illatú fenntarthatóság!

CARE

Tiszta receptúrájának köszönhetően a CARE termékei kellemes „viseletet” nyújtanak, emellett pedig mindhárom illatköltemény csodálatos élménnyel kényeztet, amely a gazdag, összetett illatjegyeknek hála különleges, ápolt hatást kelt érzékeinken keresztül. Ismerjétek meg őket:

  • Second skin – Egy olyan illat, amely egyenlő a jó közérzettel. Csodálatosan krémes és gyengéd – mint egy második réteg a bőrön. Fejjegyei: citrom, körte, málna. Szívjegyek: nőszirom, pünkösdi rózsa, őszibarack virág. Alapjegyek: újrahasznosított tölgyfa, vanília.
  • Clean Silk – Ez az illat a frissen mosott ruhák emlékét idézi – szabad levegő, virágos jegyek, tisztaság. Fejjegyei: körte, piros bogyós gyümölcsök. Szívjegyek: őszibarack, újrahasznosított rózsa. Alapjegy: cédrus.
  • Energy Boost – Ő egy igazi revitalizáló energiabomba, amit magunkra fújhatunk, friss, mint egy vitaminnal teli smoothie. Fejjegyei: grapefruit, újrahasznosított kurkuma. Szívjegyek: alma, pünkösdi rózsa. Alapjegy: fehér cédrus.
CARE

CARE flakonjai 25%-ban újrahasznosított üveget tartalmaznak, a kupakok 100%-ban újrahasznosított PCR PP anyagból készülnek, a celofánmentes papírdobozokat pedig vízbázisú, környezetbarát festékkel nyomott minta teszi teljessé. Mindegyik illat egyedi színkóddal rendelkezik: a Second Skin barack, a Clean Linen halványzöld, az Energy Boost napsárga. Az egyes fenntarthatósági szempontokra a papírdobozokon látható ikonok hívják fel a figyelmet, csakúgy, mint a QR-kód, ami a weboldalra vezeti azokat, akik további információkra kíváncsiak, például az értéknövelt módon újrahasznosított összetevőkkel kapcsolatban. Természetes csomagolás a természetes kisugárzásért: a hulladékképződés elkerülése és az erőforrások megóvása még vonzóbbá teszik a CARE illatait!

Mindhárom illat 2023. február végétől lesz elérhető az üzletekben.

___