Szépségápolás

Collagen Coctail

Gondolom Ti is észrevettétek már, hogy a kollagén az utóbbi néhány években a szépségipar slágerterméke lett. Miért is? Mert bizonyos problémák avagy kor után már már belülről is kell tartást adni a bőrünknek! A kollagén épít, szépít, visszaadja a fialatosabb külsőt, emellett akár az ízületi fájdalmakon is segíthet, ám nem mindegy , hogy ezt milyen koktél formájában választjuk!

Collagen Cocktail Komplex

Sok helyen találkozhatunk “kollagénes” italokkal, kapszulákkal, ám sok esetben ezek a készítmények a töredékét sem tartalmazzák annak a mennyiségnek, amit a szervezetebe optimálisan be kellene jutatni.

A Collagen Cocktail Komplex a piacon egyedülálló összetétellel bír, sehol máshol nincs meg ilyen arányban és ennyi hatóanyaggal együtt. Hidrolizált kollagén, elasztin és hialuronsav egy termékben, a felszívódást, haj- és körömerősítést segítő vitaminokkal együtt. Egyedülálló összetételű formula, nem hiába, hogy Érték- és Minőség Nagydíjat is kapott 2018-ban, a folyékony kollagénes étrend-kiegészítők közül mindezidáig egyedül a magyar piacon.

Collagen Cocktail Komplex

Jelenleg három ízben is kapható, így mindenki megtalálja a maga kedvencét. Nem kell a lenyeléssel és az oldódással bajlódni, hiszen önmagában is fogyasztható, illetve könnyen elkeverhető akár gyümölcslében vagy teában is. Tulajdonképpen olyan, mint egy lágy zselé, amely még C- A-vitaminokat, biotint és cinket is tartalmaz.

Tehát a kollagén fogyasztása mindennél fontosabb a feszes és fiatalos bőr megőrzése érdekében. Mi történik, ha csökken a kollagén, az elasztin és hialuronsav mennyisége a testünkben?

  • ·  A bőr elkezd ráncosodni,
  • ·  megereszkedik
  • ·  szárazzá válik.
  • ·  lassabban és nehezebben újul meg,
  • ·  könnyen fakó lesz
  • ·  pigmentfoltok jelenthetnek meg rajta.

Szerencsés, aki ezekkel a tünetekkel még nem találkozott, de 30 felett sajnos ha szeretnénk, ha nem elkezdődnek az öregedési folyamatok. A kollagénhiányt mutathatja még, ha hullik a hajad, töredezik a körmöd, kattog a térded vagy akár nehezen lépcsőzöl. Ebben az esetben is a kollagén pótlás lehet az egyik megoldás, nyilván az orvosi okok kizárása mellett.

Érdemes este, lefekvés előtt meginni a napi adagot, így pihenés közben szívódhatnak fel az aktív hatóanyagok. Természetesen a megfelelő krémeket sem szabad elhanyagolni, de fontos tudni, hogy van, amikor már kívülről nem elegendő pótolni a hatóanyagokat és szükség van a belső támogatásra is!

___