Gyerek

Cry Babies – a Legjobb barátnők!

A lányaimnál a babázás még mindig nagy sláger, ezért izgatottan csapok le az ilyen jellegű újdonságokra. Mindenféle játék szóba jöhet, ami divattal, öltöztetéssel kapcsolatos és lehet vele szerepjátékokat játszani, ezért biztos voltam benne, hogy Cry Babies babák is tetszeni fognak Nekik.

Cry Babies
Ki lesz a legjobb barátnőd?

Ezek a BFF – Legjobb Barátnők! 13 évesek és mindegyikük trendi ruhákban tündököl, a legújabb divat szerint. A kollekció 5 összegyűjthető babából áll, így a teljes csapat beszerzése után akár egy igazi csajos bulit is lehet varázsolni a részvételükkel. 20 cm magasak, színes, selymes a hajuk, kristályszemeik vannak és teljes egészében mozgatható testük van, szóval igazi játékos modellek. Már a csomagolásuk magában rejti a ruhásszekrényüket, amiben 7 meglepetés lapul: 2 ruhadarab, egy táska, egy hajpánt vagy fejfedő, egy pár illeszkedő cipő zoknival és egy csini nyaklánc!

Nagyon szeretik a divatos, kreatív öltöztető babákat

Mindegyik baba egy a maga nemében egyedülálló dobozba van csomagolva – ahogy már korábban is írtam – mely egyben a ruhásszekrényük is! El kell forgatni a henger egyes darabjait, hogy felfedezhessük a különféle pózokat, amelyeket a Legjobb Barátnők felvehetnek!

  • Jenna egy fehér-kék, sokrétegű ruhát, fémes bomber dzsekit, és gyönyörű, rózsaszín cipőt hord! Hozzá egy cukorka alakú táskát és egy bájos, állatfüles fülvédőt, valamint egy a szetthez illő BFF nyakéket.
  • Dottynak a pöttyös ruha a kedvence fémes bőrkabáttal, magas talpú Mary Jane cipővel és kockás zoknival! Mellé egy vállra akasztható táskát visel, egy bájos kutyafüles sapkát, valamint egy a szetthez illő BFF nyakéket.
  • Stellának két copfban hordott, szőke haja van, fémes hangsúlyokkal feldobott legginst, rózsaszín oversize pólót szíves mintával, és magas, sportos cipőt szeret! Szív alakú táskát és egy narválok ihlette sildes sapkát visel, valamint egy a szetthez illő BFF nyakéket.
  • Kristalnak magas copfba kötve hordott, kék haja van és kék ruha a kedvence tüll felső réteggel, fémes kék egyetemi kabáttal, magas zoknival és cipővel! Jegesmedvék által ihletett táskát és egy ugyanilyen stílusú, bájos fülvédőt visel, valamint egy a szetthez illő BFF nyakéket.
  • Katie-nek rózsaszín haja van rengeteg copffal, egy gyönyörű, virágmintás lila ruhát, csodás macskacipőt és hosszú zoknit visel! Lila táskával és egy széles karimájú, macskafüles kalappal, valamint egy a szetthez illő BFF nyakék is díszíti a szettjeit.
Elképesztően stílusos mindegyik BFF baba

Ezek a Cry Babies BFF babák szuper ajándékok lehetnek, amiket 4 éves kortól ajánlok, szerintem szuper meglepetések akár húsvétra is! A YouTube Kitoons csatornán 13 részes Cry Babies BFF sorozatot is találtok, hogy még izgalmas kalandokban legyen része a lányoknak:

Gyertek játszani az instagram oldalamra, ahol 5db ilyen menő babát fogok kisorsolni! A nyereményjáték 2023.04.15-én éjfélkor ér véget és az automatikus sorsolás 2023.04.16-án lesz!

___