Lifestyle

Csábítsd el az érzékszerevidet! NYERJ egy ellenállhatatlan Air Wick illatgyertyát!

Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket.

2015-10-nora-airwick_1200x800_jav1.jpg

A vanília az egyik legnépszerűbb fűszer, az illata és az aromája alapján is. Számtalan felhasználási lehetősége létezik, de az biztos, hogy minden esetben ápolja a testünket és a lelkünket, illetve kiváló csábító eszköz ( Mexikóban például potencianövelőnek tartják számon). Nem véletlen, hogy az Air Wick illatgyertyái között is találhatunk ilyen aromát, méghozzá egy kecses Essentiel Oils formában.

2015-10-nora-airwick_1200x800_jav12.jpg

A virágos illatok, nagyon telt aromák, ám nem csak a tavaszi szezonban tudják bearanyozni a lakásunkat. Friss, játékos könnyedséget varázsolnak körénk, amit a színárnyalataik tovább fokoznak. Számomra egy lila árnyalat mindig sejtelmes és magával ragadó, ezért A Mystical Garden illatgyertyájához egy buja környezetet találtam ki. 2015-10-nora-airwick_1200x800_jav13.jpg

A tenger illata a természetben fellelhető egyik legtisztább, leg kiegyensúlyozottabb illat. Megnyugtató, végtelenséget sugárzó és örök csábító, mely frissít és energetizál is egyben. A lakásdekorációs elemek terén is hódít a barnás és a fémes árnyalatok kombinálása, szuperül kihangsúlyozzák egymást. Az Airwick portfóliójában kétféle termékben is elérhető az óceán közelsége, mely letisztult (Tao Life scents) és színváltós (Aurora) külsővel is kapható.

2015-10-nora-airwick_1200x800_jav14.jpg

Téged is szeretnélek megajándékozni egy mesés Air Wick illatgyertya ajándékcsomaggal! Válaszd ki és írd meg nekem blog vagy facebook kommetben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyik illatvariációt szeretnéd az otthonodba érezni!

2015-10-nora-airwick_1200x800_jav15.jpg

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! 🙂

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!