Gyerek, Szépségápolás

Csaljunk mosolyt minél több gyermek arcára!

Idén sem marad el az Orbit Gyerekmosoly kampánya, ami számomra mindig szívmelengető kezdeményezés. Minél idősebb vagyok, annál nagyobb hangsúlyt fektetek a fogaim egészségének az ápolására, hiszen az életben döntő fontosságú, hogy milyen mosollyal köszönünk vissza a másikra, legyen szó egy baráti összejövetelről vagy egy fontos tárgyalásról. A szájhigiénia fontosságára már gyerekkorban meg kell tanítanunk a kicsiket, hiszen ez szükségszerű az ápolt és egészséges élethez, illetve megjelenéshez.

A kampányban az SOS Gyermekfalvakkal együttműködésben ismét felhívják a figyelmet a megfelelő szájhigiéniára, emellett pedig támogatják a gyerekeket az egészséges önbizalom fejlesztésében. Idén egy nagy újdonsággal is előrukkolnak: ebben az évben Dombóvári István, azaz Dombi, stand-up humorista és műsorvezető is csatlakozott a kezdeményezéshez, valamint gyerekek bevonásával egy kampányfilmet is készített. A film felhívja a figyelmet a mosolygás és a nevetés fontosságára, és ezek elengedhetetlen szerepére egy jobb és egészségesebb élethez. A filmben egy „próbálj nem nevetni kihívás” keretein belül azzal is megpróbálkoznak, hogy bemutassák, milyen lehet egy mosoly nélküli világ, ám gyorsan kiderült, hogy ez szinte lehetetlen.

Te végig tudod nézni a videót nevetés nélkül? Próbáld ki …:)

 Ez évben az Orbit Gyermekmosoly kampánya sorban már a harmadik és remélem tovább folytatódik ez a szuper kezdeményezés.

 „Az elmúlt évek Gyermekmosoly kampányainak köszönhetően az Orbit már több, mint 27 millió forintot adományozott az SOS Gyermekfalvaknak, amit az SOS házak karbantartására fordítottunk. A gyerekek a kampányhoz kapcsolódó programokat is nagyon élvezik, úgy mint a fogászati workshopok, a versenyek vagy épp a hírességek fellépései. Nagy izgalommal várjuk az idei évi együttműködést. Minden évben egyre több a meglepetés és egyre több és több a gyermekek arcán felbukkanó mosoly”, mondja Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalvak ügyvezető igazgatója.

A tavalyi évhez hasonlóan, az Auchan és az OMV is csatlakozik a kampányhoz. A náluk vásárolt Obit termékek további 1-1%-kal növelik az SOS-nek gyűjtött adomány értékét. Az adomány teljes összegét idén is az SOS Gyermekfalvak karbantartására fordítják majd,  ezen kívül Orbit fogápolási csomagokat, szájhigiéniai szűrést és edukációs programokat is biztosítanak a gyermekek számára.

Légy részese Te is a Gyermekmosoly kampánynak és segíts az Orbitnak az SOS Gyermekfalvak támogatásában, illetve abban, hogy minél több gyerek arcára varázsolhassanak egészséges és önbizalommal teli mosolyt! A Gyermekmosoly kampány során – augusztus 23. és október 7. között – büszkén oszd meg másokkal is, hogy Te is segítettél: használd a #gyermekmosoly hashtaget és ösztönözd a barátaidat, ismerőseidet. Csaljunk mosolyt minél több gyermek arcára!

További részleteket a http://gyermekmosoly.orbit.hu/ oldalon olvashatsz!