Divat

Csillogj-villogj!

Fashionwatch

Rengeteg bejegyzést írtam már Nektek arról, hogy az ékszerek és a karórák milyen minőségben és stílusban tudnak hozzájárulni a megjelenésünk minőségéhez és szerencsére rengeteg lehetőségünk van szemezgetni az új kollekciókból! Sikerült közelebbről is szemügyre vennem a Fashionwatch legújabb kollekcióját, ahol annyi szépséget találtam, hogy nem tudok elmenni mellettük szó nélkül!

Liu Jo karórák

A Liu Jo karórák számtalan stílusban köszönnek vissza az új kollekcióban. Válogathatunk a letisztult, kövekkel díszített és az egyedi formatervezésű darabok között is, tényleg mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb stílusút. A karórák mellé a márka ékszerkínálatát is érdemes megnézni, mert tökéletesen kiegészítik egymást.

Rebecca ékszerek

A valódi nőiesség tökéletes kifejező eszköze, a Rebecca ékszerek. Önmagukban, de egymással mixelve is nagyon mutatósak, többféle fazont is tudtok variálni, a WOW hatás biztosan nem marad el! Gyöngyös, kövekkel, charmokkal díszített fazonok is elérhetőek, érdemes végignézni az összes újdonságot!

Gaga Milano karórák

Akár külön bejegyzést is készíthetnénk a Gaga Milano óráknak, melyek teljes mértékben a vagány, merész, egyedi stílusérzékkel rendelkező Hölgyek és Urak stílusvilágának lettek tervezve. Oversize méreteik már önmagukban nagyon figyelemfelkeltőek, ezt már csak az tetőzi, hogyha a számlapon lévő elemek színesek vagy teljes mértékben straszokkal díszítettek. Nekem nagyon tetszenek, és Nektek?

A FashionWatch webshopjában most szuper kedvezményekkel vásárolhatjátok meg a kedvenceiteket! Shoppingoljatok a DKNY, Fossil, Michael Kors, Skagen karórák vagy a Leaf, Misaki, Ti-Sento, Michael Kors ékszerek közül.