Divat

Csillogó tavaszi virágmámor a Pandora-tól

Tudjátok, hogy rajongok az ékszerekért, a tavaszi kollekciók pedig a szívem csücskei, ezért nehezen is szoktam tudni ellenállni az újdonságoknak. A Pandora minden évszakban meg tudja lepni a rajongóit, ami idén sincsen másképp, szóval Hölgyeim szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az új kollekcióban megérkeztek ezek a gyönyörűségek.

Pandora ékszerek
Pandora tavaszi ékszer kollekció

Az új kollekció bájos, virágos motívumai nemcsak éreztetik a tavaszi mámort, hanem viselőjük minden nap virágba borulhat velük. Mivel mi magunk állíthatjuk össze az ékszereinket, ezért a már korábban megvásárolt karkötőinkre, elég ha csak egy-egy új charmot választunk és máris feldobhatjuk vele a megjelenésünket.  

Pandora ékszerek
Pandora újdonságok

Érdemes szemügyre vennetek a különböző karkötő fazonokat, melyek között találkozhattok merev karpereccel, többsoros multi kígyólánccal vagy akát T-kapcsos fazonnal is. A karkötőkhöz hasonlóan a nyakláncok is többféle lánctípussal elérhetőek, melyekre tetszés szerint fűzhetjük a kedvenc charmjainkat, így akár nap, mint nap lehet variálni a különböző szetteket.

Pandora ékszerek
Pandora virág charmok

A kollekcióban a charmok, karkötők és nyakláncok mellett fülbevalók és gyűrűk is elérhetőek, illetve a virágos újdonságok mellett cuki unikornis, szende békakirályfi, Disney kollekció vagy akár diplomaosztós charm is helyet kapott. A Pandora ékszerei mindig különleges egyéniséget tükröznek, arról nem beszélve, hogy a bővíthető kollekciók lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig új arcát mutassuk meg a kedvenc darabjainknak.

Pandora ékszerek
Pandora tavaszi charmok

Látogassatok el a Pandora ékszerboltjába és kövessétek a facebook oldalát is, hogy első kézből értesülhessetek az újdonságaikról, illetve akcióikról!