Szépségápolás

Csodálatos illatok anyák napjára

Az anyukák hősnők – úgy zsonglőrködnek a mindennapokban a gyerekkel, a karrierrel és a házimunkával mintha soha semmi mást nem csináltak volna. A mamák is szabad szellemek, mindegyikük egyéniség. Ismét közeleg az Anyák napja, és olyan illatokat válogattam össze Nektek, amelyek minden egyedülálló Powermama karakterét kiemelik.

Stílusos és elegáns anyukáknak 

Az s.Oliver Black Label Eau Légère illata egyedülálló összetételével mindenhol lelkesen tűnik fel, és minden anyukának egy kis luxust nyújt a gyermekével töltött mindennapokban. A kecses és élénk mandarin és rebarbara jegyek finom kompozíciója a stílusos megjelenésű hölgyeket állítja reflektorfénybe anélkül, hogy impozáns lenne. A gyöngyvirág, a jázmin és az ibolya virágos szívjegyet ad az illatnak. A pézsma, a szantálfa és a keleti borostyán érzékiséget kölcsönöz. Időtlen, nőies, extravagáns.

Azoknak az anyukáknak, akik szeretnek álmodni

Az álmok valami egyedit jelentenek. Hasonlóan a léggömbhöz, könnyeden gyönyörű tájakra repítenek minket. A nőies, játékos Betty Barclay Dream Away felébreszti minden anyuka vágyait, és hagyja, hogy elrepüljön az álmai felé. Az igazi romantikus nők illata, akik saját kezükbe veszik vágyaikat. Légies illatjegyek simogatják a karaktert. A virágos kompozíciók a könnyedséget és a boldogságot hangsúlyozzák, amikor hagyod, hogy a szíved vágyai vezessenek.

Azoknak az anyukáknak, akiknek a világ a lábuk előtt hever

Az Ezeregyéjszaka varázslatának gondolata mindenkiben kiváltja a vándorlási vágyat. A Betty Barclay Oriental Bloom női illat varázslatos színeivel, mozaikokkal és keleti illatvilággal minden anyukát elrepít a gyerekszobából a varázslatos Marrakeshbe. A nyugalom kis oázisa a nyüzsgő világ közepén – erről gondoskodik a virágos illat, amely a virágesszenciák édességét és frissességét ötvözi a meleg, fűszeres aromák bőségével. Ez az illat az időtlen elegancia helyét jelképezi – egy hagyományos marokkói hangulatot, amely egy másik világba való menekülés jelképe.  

Kalandvágyó anyukáknak

Gondtalanság és jó közérzet – ez az, amit egy anyuka gyakran hiányol a mindennapokba. A 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander alkalmazása a jólét és a tiszta kényelem intenzív pillanatait biztosítja, amelyre minden újdonsült anyukának szüksége van. A bársonyosan lágy barack és a tiszta, zöld koriander illatkompozíciója érdekes csavart ad, és az illatok egyensúlyának köszönhetően tiszta balzsam a stresszes lelkek számára. Az egyensúly és a vitalitás harmóniája.

Mindannyiunkban ott van a kalandvágy, és a vágy, hogy más, izgalmas világokat fedezzünk fel. A 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos illat a maga titokzatos illatkompozíciójával minden kalandvágyó anyukát elrepít a vágyakozás és az egyediség helyére. A páratlan, ragyogó illatok selymes ódája felébreszti a kalandvágyat egy utazásra a Mekong partjára. A vízi trópusi jegyek a természetesség és az eredetiség világát idézik, a tisztaság, a hűség és a kreativitás érzéki képét adva viselőjének. Az idegen földek misztikus és titokzatos természetével összhangban lévő alkotás.

Te melyiket választanád?

___