Lifestyle

Csodálatos mesevilág a KIKA-ban, kicsiknek és nagyoknak!

Az adventi időszak a készülődésről, ráhangolódásról szól. Mindenki szeretné otthonát ünnepi díszbe öltöztetni, ám évről-évre felmerül a kérdés, hogy milyen legyen az idei színvilág, melyek a legújabb trendek és hol szerezzük be a díszeket, kiegészítőket. A KIKA áruházakban idén is hatalmas választékkal várnak bennünket – karácsonyfadíszekkel, mécsestartókkal, játékos figurákkal, párnákkal, plédekkel és sok-sok gyönyörű gömbbel. A megterített asztalok és feldíszített fenyőfák kiváló ötletadók lehetnek, inspirációt adnak az ünnepi dekoráció kiválasztásához.

Nézzétek meg a különböző hangulatú dekorációkat:

TRADITION

A legtöbben nosztalgikus hangulatban élik meg a karácsonyt, a gyermekkori várakozás örömére gondolnak. Ebben a témában a piros, zöld és fehér színek dominálnak. A többnyire fából, kerámiából készült, sok párnával, pléddel, textíliával bevont dísz között megtaláljuk a hógömböt, a mézeskalács figurát és házikót, a mikulást, hóembert, szánkót és a hintalovat is.

KLASSIK

A hagyományos keresztény karácsonyi ünnep fő motívumai a csillagok és az angyal – kecses, bájos, bohókás, vagy akár kis pufók figurája. A bordó, arany és fehér színű, kerámia, üveg és plüss bársony bevonatú díszekkel a klasszikus, elegáns ünnepek hangulata garantált.

NATUR

Az ünnepi nyüzsgésben sokan vágynak a természet nyugalmára és otthon is megnyugtatóbbnak érzik a természet szépsége ihlette hangulatot. A zöld, matt- és aranybarna különböző árnyalataival, tobozokkal, fenyőágakkal, sok fa dísszel és puha szőrmével az erdei természet elevenedik meg. A hangulatot a többféle méretben megtalálható manók és rénszarvas figurák teszik teljessé.

SILBER

A modern és hűvösebb stílust előnyben részesítők körében évek óta kedveltnek számító ünnepi dekoráció a szikrázó, fagyos téli tájat idézi. A még mindig különlegesnek számító fehér – ezüst árnyalatokat, a fém és kerámia jeges ragyogását a kék szín teszi ünnepélyessé. A kisebb – nagyobb jegesmedve és manó figurák, a sok puha szőrme és textília oldja a tekintélyt parancsoló hangulatot.

Melyik designt választod?