Szépségápolás

Csókállóság helyett maszkállóság?!

Ismerős az érzés? Rutinból feldobod reggel a sminket, majd indulás előtt felveszed a maszkot, és mire beérsz az irodába, a rúzsod elmaszatolódott. Az első utad a mosdóba vezet, hogy helyrehozd a negyven perce még gyönyörűen ragyogó ajkaidat, majd kiszaladsz ebédért, és kezdheted elölről az egészet…

The ONE ajakrúzs

A járvány és a maszkhasználat fenekestül felforgatta az életünket, beleértve az olyan megszokott napi mozzanatokat is, mint a sminkelés. Majdnem mindenkinek van egy tuti tippje a maszk okozta nem kívánt rúzsfoltok ellen az ajkak púderezésétől a maszkba ragasztott tisztasági betétig, de a titok nyitja sokszor a legegyszerűbbnek tűnő megoldás. Mit szólnál egy maszkálló rúzshoz?

14 gyönyörű árnyalatban elérhető

Az Oriflame The One ajakrúzsai matt hatást és az Ultra Fix Technológiának köszönhetően tartós fedést biztosítanak akár nyolc órán át, így nemcsak a maszk „mellékhatását” felejthetjük el, hanem az olyan bosszantó helyzeteket is, amikor ivásnál lejön a rúzsunk vagy foltokat hagy a poharakon, bögréken.  A felvitelt követően mindössze tíz percet kell várnunk, ezalatt a rúzs megszárad és a benne található oldószer elpárolog, ezáltal könnyű, matt réteg képződik az ajkakon, ami rögzíti a színt, és fokozza a szín tartósságát. A The ONE Colour Unlimited Ultra Fix rúzs 14 különböző színben érhető el a klasszikus pirostól az egyedi korallon vagy a diszkrét testszínen át a mélyebb árnyalatú burgundiig, illetve szilváig. Az ingyenesen letölthető sminkvarázsló appal pedig ki is próbálhatjuk, melyik áll a legjobban. Így nemcsak a maszkunk és egyéniségünk, de ajkaink is különlegesek lehetnek egész nap.

Nekem ezek a színek a kedvenceim és Neked?