Lifestyle

Csokimámor 7 szólamban…

Remélem nem vagyok egyedül a csokoládék iránti szenvedélyes rajongásommal. Nehéz lenne meghatározni a kedvencemet, hiszen folyamatosan érkeznek az újdonságok és természetesen mindent meg kell kóstolni. A közelmúltban újabb nemzetközi díjakkal gazdagodott a chocoMe, úgyhogy arra gondoltam, hogy bemutatom Nektek a 7 új csokoládékülönlegességüket.

Petit 9 Gin

A Petit (falatnyi csokoládé lapok) család bővülésével hamarosan bevezetésre kerül a manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9 Gin, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. Az izgalmat fokozza, hogy a gin alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint – a frissesség jegyében – az egzotikus kaffir lime is beköszön a csokiköltemény ízvilágában. A korábbi Petit termékek kiszereléséhez képest az új verzióban 21 helyett 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát találhatunk az elegáns csomagolásban.

Entrée finomságok

A klasszikus Entrée táblás csokoládék új ízzel és egy csavarral térnek vissza: az új táblák mindegyikében egy korábbról ismert közkedvelt álomdrazsé kifinomult alapmotívuma, a liofilizált kékáfonyás joghurt kap főszerepet. Nem nagyon tudom szavakba öntetni, hogy ez mit takar, inkább ízleljétek meg őket, mert isteniek.

ilovemomblog

Nálunk a téli napok nem múlnak el finom forró csokoládék szürcsölgetése nélkül, ezért biztosan meg fogjuk kóstolni a tavalyi szezonban nagy sikerrel debütált finomságokat. A chocoMe forró csokoládék bűvös családja is új taggal egészül ki, egy kiemelkedő minőségű ínyencséggel, amelyben a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.

Azt gondolom, hogy a chocoMe idén is gondoskodik róla, hogy ne maradjunk édes meglepetések nélkül, úgyhogy próbáljátok ki az új kedvenceket!

A jelenleg elérhető chocoMe csokoládékat az alábbi linken tudjátok megnézni és megvásárolni: www.chocome.hu