Divat

DISNEY x PANDORA

Idén nyáron a Pandora világa ismét kitágul és a világszerte ismert animációs stúdióval, a Disney Pixarral közösen dobja piacra az új kollekcióját. Az egymással megosztott érzésekről, attitűdökről és nézetekről szóló történeteket bemutatva a Disney és Pixar tökéletes pár a Pandorával való együttműködéshez.

Pandora
A Disney és Pixar új kollekciója a Pandorával

A közös új kollekcióban a sok-sok ismert arc mellett megjelennek a rajongók olyan kedvenc karakterei által inspirált darabok is, mint a bátor Buzz Lightyear, az optimista Dory és a mindig kíváncsi Wall-E. A Disney Pixar és a Pandora kedvelői most összegyűjthetik kedvenc karaktereiket, akik ezentúl mindig velük lehetnek a Pandora Moments charmhordozóikon.

Van egy nagyon vagány darab is, a kollekcióban megtalálható a Pandora ékszereknél most először használt, sötétben foszforeszkáló tűzzománc külső, de emellett a sterling ezüst charmokat még több aprólékos, kézzel készült tűzzománc díszíti, amik biztosítják minden karakter számára a rájuk jellemző és szerethető külsőt.

Pandora

A kollekció által a rajongók maguk is alkotóvá válhatnak, ahogy egymás mellé illesztik az általuk leginkább szeretett történeteket. Tűnj ki a tömegből és légy hű önmagadhoz, minden nap mondj igent a kalandra és inspiráljanak a váratlan helyzetek a Disney és Pandora által megalkotott a Pixar karakterekkel.

Pandora

___