Lifestyle

Dupla élvezet!

Az 1989 óta kapható Magnum volt az első prémium, felnőtteknek készült jégkrém, ami ma már az egyik vezető jégkrémmárka, melynek termékeiből 1 milliárd darabot adnak el évente világszerte.

Magnum

Az idei év újdonsága, a Dupla Gold Karamell gondosan válogatott öszzetevőkből készült. A csokoládé alapanyaga fenntartható forrásból származó, Rainforest Alliance tanusítvánnyal rendelkező kakaóbab. A márka minőségétől már megszokott roppanós csokoládé nem tartalmaz mesterséges színezéket. A luxust idéző arany szín a karamelles fehér csokoládénak köszönhető, ami alatt csipetnyi sóval készült folyékony karamellszósz lapul. A dupla kényeztetés után mennyei, pekándiós örvénnyel megbolondított keksz ízű jégkrém rejlik.

Magnum

A Magnum Dupla Karamell nemcsak pálcikás formátumban elérhető, hanem poharas csomagolásban, valamint négy- és hatdarabos multipack dobozban is megvásárolható. Idén több millió olyan poharas Magnum jégkrém kerül forgalomba Európa-szerte, amelyek csomagolása újrahasznosított és természetesen újrahasznosítható műanyag felhasználásával készül, hiszen a cél, hogy 2025-re több, mint százezer tonnával kevesebb műanyag csomagolást használjanak.

A lányaim és az én részemről ellenállhatatlan finomság, kóstoljátok meg Ti is!

___