Szépségápolás

Ébreszd fel a benned rejlő természetes szépséget!

A kollagén a „kólla” görög szóból származik, ami „ragasztót” és a francia gène-t jelent, ami „valamit termel”. A kollagén az emberi szervezetben szükséges fehérje, mely a szövetek formálásért és gyógyításáért felel. Nélküle a bőr száraz és vékony lenne, a körmök törékenyek, az izmok nem tudnának növekedni, a csontok pedig rendkívül sérülékenyek lennének.

Köztudott, hogy a kollagén igen jó hatással van a bőrre, de azt tudtátok, hogy akkor tudja igazán kifejteni a hatását, hogyha bekerül a szervezetbe és nem helyileg alkalmazzák?

Valójában túl nagy molekula ahhoz, hogy a bőr elnyelje, ezért is szokták a kezelések során a felszín alá befecskendezni, illetve szájon át, kapszula formájában fogyasztani.  Mivel a szervezetben az egyik leggyakrabban előforduló fehérje, ezért jótékony hatását köthetjük a szövetekhez, a bőrhöz, az izmokhoz, a csontokhoz, az inakhoz, az agyhoz és a szívhez is.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: Vitabalans:Biotin collagen nyito.jpg

A szépségiparban számos termékkel találkozhatunk, melyek közül én most a Biotin Collagen Skin Beauty étrend-kiegészítőjét szeretném Nektek bemutatni. Ez a kollagén kapszula hialuronsavval, cinkkel és vitaminokkal is hozzájárul a haj, a bőr, a köröm normál állapotának a megtartásához. A C-vitamin a megfelelő kollagénképződésért felel és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot sem, de hozzájárul ahhoz, hogy felébreszthesd a benned rejlő szépséget.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: Vitabalans:collagen mix.jpg

Az elmúlt években nagyon sokféle kollagén kezelést és terméket kipróbáltam és tényleg nagyon hatékonyan építik a bőrt. Fontos, hogy időben elkezdjük a megfelelő mennyiség bevitelét a szervezetünkben, így még akár prevenciós jelleggel is alkalmazható. Miért ajánlom a Biotin Collagen Skin Beauty kapszulákat?

  • magas hatóanyagban tartalmaznak kollagént (2500 mg a napi adagban, ami 3 db tablettát jelent!)
  • sertésbőrből származó, klinikailag tesztelt Verisol®P kollagén peptideket tartalmaznak
  • a kollagén mellett, cinkkel, C-vitaminnal, biotinnal és hialuronsavval gazdagított formulák
  • Finnországban gyártják, ami garantálja a megbízható minőségét
  • cukor-, laktóz-, gluténmentes, színezékanyagmentes, tej-és szójafehérjementes, halallergiában szenvedők is szedhetik
  • a menopauza után is szedhetőek

A vitabalanslady.fi/hu oldalán futó adventi kalendárium kampányban most4 héten keresztül (2020.12.01-28.) heti nyereményjátékokon vehettek rész, illetve versenybe szállhattok a fődíjért is, ami egy 55.000 Ft értékű Biotin Collagen termékcsomag lesz.

A termék a decemberi hónapban a KULCS patikákban akcióban lesz elérhető, próbáljátok ki Ti is!:).

___