Divat

Édes, édesebb, leg-Goldbären-ebb

A THOMAS SABO nagy örömmel mutatja be a világ első számú gumicukor márkájával, a HARIBO-val közös ékszerkollekcióját, melyben a klasszikus Goldbären mackó figurái elevenednek meg színes, üvegből készült ékszerek formájában. A HARIBO, mely a gyümölcsös ízű gumicukrok és édességek globális piacvezetője, és a THOMAS SABO, Németország egyik leghíresebb ékszermárkája, összefogott annak érdekében, hogy egyedi, lenyűgözően valósághű ékszereket alkossanak.


A THOMAS SABO x HARIBO kollekcióban a népszerű Goldbären mackó figurák piros, sárga, zöld, narancssárga és fehér színekben tündökölnek. A kollekcióban megtalálhatók a hőn áhított kék Goldbären mackófigurák is, amelyek limitált Goldbären különkiadásokban többször is hatalmas sikert arattak.

A játékos alkotások enyhén matt kristályüvegből készültek, melyek tökéletesen visszaadják az édességek jellegzetes vonásait, és ötvözik az ékszerkészítés művészetét a Y2K trenddel. Ez a kollekció összeköti a generációkat, és megszólítja az embereket, átlépi a stílusok közötti határokat, és újraértelmezi azokat. Ezek az édes kis ékszerek újrahasznosított ezüstből készültek, cirkónia kristályokkal vagy édesvízi gyöngyökkel díszítve kombinálják a popkultúrát az ékszerkészítéssel. Divatos kiegészítők, melyek nosztalgikus gyermekkori élményeket idéznek, és tökéletesítik a Y2K stílust.

A Goldbären mackó figurái imádnivalóan néznek ki gyűrűkön, fülbevalókon, nyakláncokon és karkötőkön egyaránt, valamint különböző színekben kombinálhatók. Ráadásul néhány darab klasszikus karabinerrel van ellátva, így charm karkötőket vagy nyakláncokat is személyesebbé tehetünk velük. Hogy tetszenek? Hordanád őket?

___