Szépségápolás

Egész napos frissesség alumíniumsó nélkül!

Ha alternatívát keresel a hagyományos izzadásgátlókra, akkor érdemes szemügyre venned a DOVE alkohol- és alumíniumsó-mentes dezodorjait, melyek között biztosan megtalálod a kedvenc formulád!

Tudtad, hogy megközelítőleg 1,6-4 millió verejtékmirigy van a testünkön, melyek az egyik legnagyobb számban a hónaljon találhatók? A bőr itt rendkívül érzékeny, nem beszélve arról, hogy ezt a területet alig éri fény vagy levegő a nap nagy részében, különösen ősszel és télen. Éppen ezért a sötét, nedves helyet kedvelő baktériumok könnyen elszaporodnak és kellemetlen testszag keletkezik.

A DOVE csapata a 0% alumíniumsót tartalmazó dezodorait kimondottan az érzékeny hónalj bőrére fejlesztették ki. Amellett, hogy segítenek megőrizni a frissességet, nem tartalmaznak alumíniumsót és alkoholt, sőt 1⁄4 rész hidratálókrémmel védik és ápolják ezt a több kényeztetésre vágyó területet.

A Dove Go Fresh Uborka- és zöldtea illatú 0% alumíniumsót tartalmazó dezodorok formulája most megújult. A már megszokott módon, a termékek 1⁄4 rész hidratálókrém tartalmukkal segítik a hónalj érzékeny bőrének ápolását, regenerálódását borotválás után, hogy az puha és sima legyen. Emellett azonban újdonság a különleges cink technológia, mely egy természetes antibakteriális hatással rendelkező ásványi anyag. A termékekben rejlő technológia képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat, illetve csökkenteni az ezeket okozó baktériumok számát, ezzel segítve, hogy akár 48 órán át friss maradhass! A Dove új termékei dezodorok spray, golyós és stift formában is elérhetők, hogy mindenki megtalálja köztük a számára legmegfelelőbbet.